Начало | Софтуер | Дизайн и творчество на графични продукти | Фотография и фотообработка | Photoshop - софтуер за дизайн и обработка на фотографии
Photoshop - софтуер за дизайн и обработка на фотографии

Adobe Photoshop - софтуер за дизайн и обработка на фотографии

Adobe Photoshop е един от най-разпространените и функционални програми за обработка на изображения и създаване на дизайн.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Блог
Новини

Описание

Photoshop е един от водещите продукти за дизайн и обработка на изображения, който се е наложил като основа на голяма част от креативните проекти в света, без значение дали са свързани с дигитален или печатен маркетинг, фотография или графичен дизайн.

 

Изпрати запитване

 

Превърнете фотографиите си в истинско творение на изкуството. Рисувайте и оцветявайте с четки, които създават усещане за това, че ги държите в ръка. Комбинирайте, разделяйте, коригирайте, създавайте - ако можете да си го представите, със сигурност можете да го направите във Photoshop, така че и светът да го види така, както е живяло във вашето въображение.

 

Пълна трансформация на модерната фотография

Adobe Photoshop е създаден, за да работи в пълна симбиоза както с професионалистите, така и с любителите фотографи, които искат да трансформират своите фотографии в спиращи дъха произведения на изкуството. Професионалните инструменти за обработка, които можете да намерите във Photoshop, ви дават възможност да обработвате изображения и фотографии на вашия компютър и iPad. Отрязвайте, премахвайте обекти, ретуширайте и комбинирайте снимки. Впуснете се в експерименти с цветови палитри и цветови ефекти. И трансформирайте фотографията, като я пренесете в нови граници, всичко това от удобството на вашия компютър.

 

Photoshop е създаден за дизайнери, които искат да нямат ограничения

Независимо дали искате да създавате печатни материали или дигитални ресурси, всички дизайнерски проекти могат да започнат с Photoshop. От постер до опаковка за световен продукт или от банер до цял уебсайт - за Photoshop няма ограничение. Използвайте съществуващи изображения или създавайте нови. Работете без ограничение в слоевете и маските. И рисувайте с четки, които можете да управлявате със стилус или с докосване на вашия iPad.

 

Създавайте там, където ви хване музата за творчество

Започнете своя креативен проект на вашия iPad, вдъхновени от уловения перфектен момент, и го завършете на компютъра си. Вашата работа се запазва автоматично в облака и файловете ви се запазват в работен формат, независимо къде се намирате.

 

Възползвайте се от свързаността на всички приложения на Adobe

Photoshop е част от семейство от повече двадесет апликации за създаване и обработка на изображения, елементи и медия. Можете да получите достъп до тях чрез Adobe Creative Cloud, който ви позволява и централизираното управление на вашите ресурси, дава ви инструменти за комуникация с клиенти и доставчици и освобождава вашата креативност от всякакви бариери.

Вижте повече за Adobe Creative Cloud >

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход