Начало | Оборудване | Машини за флексо печат | Машини за флексо печат с централен цилиндър | OnyxOMNIA - машина за флексо печат с вграден дигитален печат
OnyxOMNIA - машина за флексо печат с вграден дигитален печат Разгледайте галерия

Uteco OnyxOMNIA - машина за флексо печат с вграден дигитален печат

Машина за печат в конфигурация от секции за флексо печат и секции за дигитален печат, която постига много високо качество и ефективност в производството за материали с различни цветове и за персонализирани поръчки.

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения

Описание

Uteco OnyxOMNIA е първата по рода си машина за флексо печат с вградени дигитални секции на пазара. Това иновативно решение съчетава най-добрите характеристики на флексо и дигиталните технологии, предоставяйки ненадминати предимства за печат на сложни поръчки за опаковки и етикети.

 

Изпрати запитване

 

OnyxOMNIA съчетава най-добрите качества на флексо печата и дигиталния печат, предоставяйки изключителен технологичен напредък и автоматизация, съчетани с голяма лекота на използване от операторите. Технологичните иновации в тази машина позволяват следващата стъпка за подобряване на производителността и възможностите за производство на опаковки.

 

Изключителна гъвкавост за печат на различни видове поръчки

UTECO OnyxOMNIA може да се оборудва с една или повече допълнителни секции за функционални цели или за нанасяне на допълнителни покрития. Машината поддържа различни видове медии и мастила, което я прави подходяща за голям набор от приложения.

 

Оптимизирани оперативни разходи

Балансът в използване на флексо секции за плътни и спот цветове и дигитални секции за процесни цветове (CMYK) води до значително намаляване на разходите. 

Моменталното подновяване при дигиталния печат и нуждата смяна на по-малко флексо цветове ви позволява производство на повече задания за по-малко време.

С печатна скорост до 400 метра в минута и ширина до 1300 мм, OnyxOMNIA е изключително продуктивна. Технологията Active Start осигурява автоматично настройване на натиска и регистрацията, ускорявайки смяната на поръчките с до 33% в сравнение с традиционния флексопечат.

 

Превъзходно качество на печат

Комбинацията от флексо технология за плътни цветове и дигитална технология за променливи данни осигурява изключително високо качество на печат - където и както го поискате.

Патентованата конфигурация на UTECO за цилиндър с централно задвижване в комбинация с дигитален печатен модул позволява да се постигне най-късия път на материала в индустрията.

Лесен достъп до печатния модул, разположен само на 1,5 метра над земята. Ергономичен контролен панел с плаващ интерфейс, адаптиращ се към височината на оператора.

 

Ниски разходи за енергия и покриване на екологичните изисквания

OnyxOMNIA е създадена с голяма част патентованите технологии за печат на Uteco, включително технологиите за спестяване на значително количество енергия - Active Pack®.

Active Start: Автоматично настройване на машината за по-малко от 3 минути, генерирайки под 20 метра отпадъчен материал при всяко стартиране.

Active Dry®: Оптимизира енергийното потребление в процеса на сушене, осигурявайки до 50% икономия.

Active Ink: Регулира циклите на налягането и подаването на мастило според характеристиките на печата, намалявайки енергийното потребление с до 60%.

 

Машината за флексо печат с вградени дигитални секции Uteco OnyxOMNIA разширява границите на флексопечата. Съчетавайки най-доброто от флексо и дигиталните технологии, тя предлага несравнима гъвкавост, ефективност и качество. Независимо дали управлявате малка печатница или голямо производство, UTECO OnyxOMNIA ви дава възможност да отговорите на променящите се нужди на пазара за персонализиран печат на опаковки и етикети. 

 

Поискай оферта

Технически спецификации

Брой цветове
10 цвята (флексо и дигитални)
Разположение на мастилниците
Централен цилиндър (CI)
Скорост на печат
400 / 300 м. / мин.
Ширина на печат
1320 мм.
Стъпка на печат
350 - 720 мм.
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти