Начало | Блог | За първи път на път - екипът ни представи GED near you в Пловдив

Блог

За първи път на път - екипът ни представи GED near you в Пловдив

За първи път на път - екипът ни представи GED near you в Пловдив

Снегът се стопи, времето се стопли и екипът на ГЕД тръгна на път. Пътешествието ни имаше ясна посока и цел - да разпространим ноу-хау и иновации, свързани с дизайна, предпечата и полиграфията на локация, различна от София. Радостни сме да споделим, че първото от събитията GED near you се проведе миналия четвъртък в Пловдив.

С цел да разширим знанията и кръгозора си се събрахме в Бизнес център "Розаимпекс", за да поговорим за печат и модерните софтуери, свързани с него. В рамките на два панела през целия ден се провеждаха презентации и продуктови представяния от водещи експерти от екипа ни. Като второ поколение управляващ семейната компания, Иван Стайков отбеляза началото на събитието, като представи накратко пълното портфолио на ГЕД, както и интересни моменти от фирмена история. До края на събитието Иван не пропускаше да разчупи ледовете/обстановката с неподправеното си чувство за хумор.

Добромир Дочев по време на една от презентациите. Фото ГЕДЛектори на продуктовите презентации бяха Добромир Дочев, Артин Микаелян и Николай Виденов. Те се включваха активно в дискусии с публиката и освен със завидни знания, също спомогнаха за атмосферата на събитието, внасяйки и добро настроение.

Сред представените на форума продукти бяха:

  • Три софтуерни решения на Enfocus - PitStop Pro, Switch, PDF Review;
  • Утвърдените продукти с марка Kodak - Prinergy, InSite;
  • Решението на Hybrid Software за обработка на PDF файлове - PACKZ;
  • Два продукта за работа с цвета на CGS - ORIS Color Tuner //Web и Press Matcher //Web
  • Софтуер за 3D визуализация от ново поколение на Creative Edge - IC3D.

На всички присъствали благодарим, че станаха част от първото по рода си събитие GED near you. Ще бъдем много щастливи, ако сме успели да отговорим на очакванията им по отношение на организацията и атмосферата в деня на събитието, както и представените продукти и презентации. За нас беше удоволствие.

Още информация за проведеното събитие, както и галерия със снимки можете да откриете на нашата Фейсбук странница. Отворени сме за въпроси, мнения и съвети, свързани както с GED near you, така и на всяка друга GED тема. Следвайте ни в социалните мрежи Facebook и LinkedIn, за да получавате нашите новини и статии в реално време!

През май месец очаквайте и GED near you във Варна. Екипът на ГЕД пожелава до нови GED Near you срещи!

Най-популярни
Последни