Начало | Блог | Успешно партньорство между ORIS и HIRTE GMBH & Co. KG

Блог

Успешно партньорство между ORIS и HIRTE GMBH & Co. KG

Успешно партньорство между ORIS и HIRTE GMBH & Co. KG

„Откакто Hirte се сдоби с ORIS Color Tuner // Web, вече можем да визуализираме безбройните ефекти във фазата на дизайн.“, казва Dieter Dolezal, технически директор, HIRTE GMBH & Co. KG, Хамбург.

Като опитен партньор за творчески процеси във всички медийни продукции, Hirte GmbH е създадена през 1973 г. в Хамбург. Компанията се състои от централата в Хамбург, фото ателието „adP“, творческото студио „Vertuschen“ и клон в Бремен. Те покриват не само класическите предпечатни задачи за своите клиенти от индустрията, търговията и района на агенцията, но изпълняват и задачи от оптимизация на процесите до медийна логистика.

Една от най-важните области за компанията е екипът за проектиране на опаковки на Hirte. В тази област клиентите получават класически задачи, както и широко портфолио от услуги, започващи с виртуалния дизайн на опаковката и завършващи с производството на проби на опаковки.

Преди Hirteможеше да предоставя правилни, цветно точни проби с предишните си системи за печат, но не и с установени полуматови печатни медии.

„След като компанията се сдоби с Roland VS-300 в комбинация с ORIS Color Tuner // Web, вече можем да визуализираме безбройните ефекти във фазата на дизайн, което беше възможно само с трудоемки и скъпи техники като Approval или Cromalin“, споделя Dieter Dolezal.

„Най-важното приложение е отпечатването върху опаковъчни печатни медии от всякакъв вид, напр. върху прозрачно фолио, алуминиево фолио или лепилен винил, включително метално мастило. Ние сме убедени в точността на цветовете и високата скорост на печат, както и в ниските производствени разходи, в сравнение с одобрението на Approval. Също така ниските разходи за закупуване бяха една от основните причини да се сдобием със системата през март 2011 г.“

В близко бъдеще Roland VS-300 ще бъде използван повече за производството на проби в собственото творческо студио на компанията. Възможни са например проби от свиваемо фолио или дори 100 етикета само като основни дигитални модели.

Най-популярни
Последни