Начало | Блог | Печатна информация на един клик разстояние всеки месец

Блог

Печатна информация на един клик разстояние всеки месец

Печатна информация на един клик разстояние всеки месец

7 ползи от бюлетина и защо да се абонирате за месечния електронен бюлетин на ГЕД

 

Замисляте ли се как черпите информация най-често? В забързаното ежедневие, много професионалисти, експерти и мениджъри, независимо от сферата си на дейност, започват своя работен ден с преглед на електронната си поща. В нея, освен редовните имейли от клиенти и партньори, те разглеждат и безплатните специализирани електронни бюлетини, получени от различни компании или организации.

Електронният бюлетин е един от най-бързите начини да влезеш в крак с тенденциите докато пиеш сутрешното си кафе в офиса. Той е идеален начин за комуникация между клиентите и бизнеса, защото позволява те да поддържат връзка в реално време. Нещо повече, той предоставя навременна и ценна информация, поднесена по лесен за усвояване/разбиране начин, спестява усилия и време. Не е необходимо да търсите сами информацията за нови продукти, услуги и иновации. Тя сама достига до входящата ви поща на един клик разстояние.

По една или друга причина много хора считат електронните бюлетини за така наречения “Spam”, или иначе казано - група от ненужни, нежелани и нерелевантни електронни съобщения. И наистина, интернет пространството е пълно с такъв тип имейли. Много компании биха ви заливали с тонове рекламна информация дори много по-често от веднъж месечно. Резултатът е стотици виртуални съобщения и препълнен inbox (входяща поща) твърде често. Досадно, нали?

За да разграничите спама от истински полезното имейл съдържание е важно да следите начина, по който е представена информацията. Един ефективен електронен бюлетин ви дава добавена стойност. Той е много повече от досадно рекламно съобщение. Така наречения месечен E-Newsletter е нашето онлайн средство да предадем важната информация, която искаме клиентите ни да научат, да разберат и в последствие да използват за развиване на своите бизнеси.

 

Важно е да разберете ползите, които ефективният електронен бюлетин ви дава. Ето някои от тях:

 

Директен ежемесечен достъп до подбрана информация - компанията сама отделя време да я подготви и персонализира.

› Позволява на потребителите и бизнес партньорите ни навреме да достингтат до информация за нови продукти и услуги;

Намалява колебанията при подбор на услуги и продукти - Предлага информация, която улеснява вземането на решение при избора на най-подходящ продукт

Спестява ви време - информацията идва сама във входящата поща на имейла ви.

Прави достъпът до промо информация по-лесен - промоционалните продукти и специалните предложения се представят ексклузивно в месечния бюлетин, научавате ги първи.

› Намалява разходите ви за поддръжка чрез получаване на техническа информация, както и съвети за употреба и превенция, които можете да внедрите в процесите си.

Продължава контакта на клиента с бизнеса дори след покупката на дадена стока или услуга. Така се изграждат по-лесно устойчиви отношения за в бъдеще.


Това са само част от преимуществата на ефективния електронен бюлетин. След като се запознахте с някой от основните му ползи е добър момент да проверите вашите настройки и абонаменти. Скоро ще откъснем листа от календара за следващия месец и ще дойде време за месечния електронен бюлетин на ГЕД. А вие ще го получите ли?
За да поддържаме връзка, можете да актуализирате настройките на своя профил или да се запишете за бюлетина. Обещаваме електронното ни “писмото в бутилка” да съдържа релевантна за вас информация, според настройките, които сте избрали.

 
Запиши се за Бюлетин Печатни Решения

Най-популярни
Последни