Начало | Блог | Epson обещава ширина и дълбочина с широкоформатното си портфолио

Блог

Epson обещава ширина и дълбочина с широкоформатното си портфолио

Epson обещава ширина и дълбочина с широкоформатното си портфолио

Посетителите на щанда на Epson (Изложбена зала 2.2D30) на изложението FESPA, което ще се проведе в Берлин тази година от 15 до 18 май, ще се наслаждават на шарена витрина и набор от приложения от текстил и мода до промоционални материали и означения.

На FESPA 2018 Epson ще демонстрира на доставчиците на печатни услуги широкообхватен набор от оборудване и приложения, които ще подчертаят многообразието, качеството и продуктивността на последното им поколение дигитална инкджет технология. Посетителите могат да очакват да видят широк набор от приложения, употреба на иновативни медии и много на брой цветни дизайнерски проекти.

Щандът на Epson ще представи колекция висша мода от Ричард Куин, който наскоро спечели наградата на кралица Елизабет Втора за Британски дизайн и беше представен с наградата от самата кралица на Седмицата на модата в Лондон. Всички артикули в тази колекция бяха отпечатани на принтери от серия SureColor SC-F.

Други продукти за декори, подаръци, реклами, цветни проби, фотография и осветяване също ще могат да бъдат видяни и произведени на място. Там ще са и два модела от серията SureColor SC-S - SC-80600 и SC-60600. Солвентните мастила Epson UltraChrome GS3, с които са оборудвани, гарантират високо качество на печат, устойчивост и съвместимост с голям набор медии. Тези принтери са предназначени за профеионалисти, студия и печатници, които се нуждаят от еко солвентен принтер с ненадминато качество на печат, специални мастила и ефекти, и ниска цена на притежание.

Създадени са за печат на бързи и разнообразни поръчки при поискване и могат да печатат на винил, канава, прозрачен филм, фото хартия, банерни материали, тапетна хартия, стикерна хартия и други медии с ширина до 160 см. SC-80600 и SC-60600 работят с последно поколение PrecisionCore печатни глави с технологията Variable Sized Dot Technology, която може да оформи капки с размер до 4.2 пиктолитра за плавни преливки и оптимален разход на мастило. Главите са снабдени с Epson Precision Dot Technology и Half Tone Module за по-добър контраст на изображенията и намалено назърняване при печат.

Портфолиото за участието ще завърши с фотографския принтер SureColor SC-P.

Richard Barrow, старши продуктов мениджър споделя: “FESPA обединява доставчици на оборудване и медии/текстил, което го прави чудесна изследователска база за най-напредничавите доставчици на печатни услуги. Дигиталният мастилено-струен принтер си остава бързо развиващ се бизнес, а доставчиците и печатарите продължават да изпробват и предизвикват технологията да прави повече и повече.

“Съществува жажда за диверсификация от страна на доставчиците на печатни услуги, желание за намиране на пътища за предоставяне на клиентите още повече продукти, които ще комуникират бранда или корпоративната идентичност. Разширяването на обхвата е начин да се добави стойност към услугите, които те предоставят на клиентите и да се заздрави партньорството, без да се оставя никаква пролука, от която алтернативен доставчик да успее да се промъкне. В Epson можем да предоставяме съвети и информация, за да им помогнем да развиват бизнеса си.”, добавя още Barrow.

За Epson

Epson е сред световните технологични лидери. Компанията е посветена на свързването на хората, обектите и информацията, с помощта своите оригинални, ефикасни, компактни и прецизни технологии. С портфолио, което включва от мастилено-струйни принтери и дигитални системи за печат до 3LCD проектори, интелигентни очила, сензорни системи и промишлени роботи, компанията се фокусира върху това да е пионер в иновациите и да надминава очакванията на клиентите си в областта на мастилено-струйните технологии, визуалните комуникации, преносимите продукти и роботиката.

Epson America, Inc., базиран в Лонг Бийч, Калифорния е централата на Epson за САЩ, Канада и Латинска Америка. За да научите повече за Epson, моля посетете: epson.com. Можете да се свържете с Epson във Facebook (facebook.com/Epson), Twitter (twitter.com/EpsonAmerica), YouTube (youtube.com/EpsonAmerica), и Instagram (instagram.com/EpsonAmerica).

Най-популярни
Последни