Начало | Блог | Blooming Color: впечатляваща оптимизация с HP Indigo EPM

Блог

Blooming Color: впечатляваща оптимизация с HP Indigo EPM

Blooming Color: впечатляваща оптимизация с HP Indigo EPM

Кой:

Blooming Color: печатница с 30 годишен опит в областта на комерсиалният печат, намираща се в Западните предградия на Чикаго.

Проблемът:

Ръчното сортиране на поръчки подходящи за EPM отнема изключително много време.

Решението:

Софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM

Резултатът:

Спестява се време, чрез намаляване на необходимостта от ръчното сортиране на поръчки, които могат да се изпълнят чрез EPM.

“Софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM от Enfocus ни позволява да дефинираме много специфични параметри за нашите устройства. Получихме надежден автоматизиран работен поток, в комбинация с технологията, която вече разполагахме, което ни спести повече пари.”

Brian Scott, Президент на Blooming Color

 Blooming Color Logo

 

На изключително конкурентния Чикагски печатен пазар, Blooming Color успява да се отличи, като насочи усилията си към производството на висококачествени продукти за своите клиенти, по възможно най-ефективния начин и за най-кратко време. Непрестанно търсеща възможности да запазят преднина пред конкурентите си, компанията разглежда решения, които могат да ускорят и автоматизират производствения процес, за да спестят време и пари, както и да разширят предоставяните услуги. В резултат на това, Blooming Color внедряват водещото решение на Enfocus, за да максимизират инвестицията си в принтера HP Indigo 7600 и да продължат да ускоряват и автоматизират работния си поток. По пътя си към тази цел компанията въвежда софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM.

Собственикът Brian Scott, споделя, че Blooming Color са извършили първоначални тестове на HP Indigo EPM с Indigo 7600, за да са сигурни, че ще им донесе конкурентно предимство, скоро след това те преминават към производство. Единственото предизвикателство, с което са се сблъскали, е било дали да изберат EPM за работата, споделя Scott.

„Накрая всичко се сведе до лични предпочитания. Но сега след като добавихме възможностите на софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM към софтуера, с който вече работехме - Switch и PitStop Server, можем да задаваме параметри на базата, на които софтуерът може да взема автоматизирани решения, кое е най-доброто за всяка поръчка; и така вече не бе въпрос на личен избор. Оставихме софтуерът да извършва научна работа“. 

Brian Scott, Президент на Blooming Color

Scott споделя, че печатането на Indigo с EPM е „по-добро от всяко дигитално устройство за четирицветен печат. То е значително по-ефективно от технологията, която използвахме. Даде ни надеждност, автоматизиран работен поток, който намалява множеството допирни точки, което ни спестява време, намалява разходите и увеличава доходността“.

Scott отбелязва, че благодарение на софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM от Enfocus, производственото време и икономиите са „много впечатляващи“, за 20-30 отпечатани поръчки на ден използвайки EPM. „В момента работим с нашите уеб-до-печат клиенти да преминат към автоматизация, за да сведем до минимум ръчната намеса по поръчките. Това ще ни позволи тези поръчки да се изпълняват много по-бързо, като се изпращат директно към печатната машина и след това да напускат базата ни.“

Технология в действие

Фармацевтичният гигант Abbott Molecular/Abbott Labs избират Blooming Color да отпечатват големите им обучителни ръководства – които се състоят от дълги ръководства за бранда и страници с цветни примери – за всички машини и продукти, които произвеждат.

„Тези ръководства се отпечатват на множество езици и за множество компании“, споделя Dean, “затова са в изключително големи тиражи, до 40 000 страници – като 1000 от тях са цветни изображения, показващи на клиентите и операторите как да използват машините на Abbott Molecular/Abbott Labs. Заради тиража си и свързаните с производството процеси, ние пускаме всички поръчки през EPM“.

Компанията използва, по сходен начин, EPM и за универсалния магазин Sears. Визитки и широк спектър от други рекламни материали за масовата търговия/B2B бизнес на Sears също са автоматизирани чрез Enfocus Switch.

От тази част на бизнеса им, почти целият дигитален печат за Sears минава през софтуерното решение за предварителна проверка HP Indigo EPM.“ Автоматизацията отново е от изключително значение. Големият обем дигитално отпечатани бройки е ключът на програмите за клиентски отстъпки, които Sears продава на големите корпорации“, казва Scott.” Ние отпечатваме търговски брошури, флаери, пощенски картички, маркетингови материали и други; всичко това, за около 850 търговци на Sears из цяла Америка, които използват изградената от нас система уеб-до-печат. В повечето случаи, представителите на Sears получават материалите си директно в техните домове или местни офиси.“

Сега, когато Blooming Color се срещат често с клиенти относно маркетингова автоматизация, Switch и поддържащите програмни функции, се грижат Blooming Color да остане „отиди при“ доставчик за своите ключови клиенти.

„Направихме няколко различни поръчки (за Sears)“, казва Dean.” Изключително сме развълнувани от възможностите на Switch да взаимодейства с нашата база данни и тези, на нашите клиенти, за да се движим в посока персонализирани предложения“.

Scott добавя: „HP и Switch са едни от големите оръжия в нашия арсенал, които са от съществено значение, както за разширяването на пазарният ни дял така и за по-дълбокото ни навлизане на пазара. Определено са ценен ресурс и част от съкровищницата на Blooming Color“.

Най-популярни
Последни