Начало | Блог | Augustin Print & Medien GmbH успява да оптимизира производството си с помощта на CGS

Блог

Augustin Print & Medien GmbH успява да оптимизира производството си с помощта на CGS

Augustin Print & Medien GmbH успява да оптимизира производството си с помощта на CGS

„С ORIS Press Matcher // Web, най-накрая можем да гарантираме абсолютна повторяемост, което е предпоставка за професионален печат.“ Marco Augustin, управляващ директор, Augustin Print & Medien GmbH, Ер-Еркеншвик, Германия.

Компанията е основана в Ер-Еркеншвик, Германия като конвенционална печатница от Marco Augustin. „Днес една печатница трябва да осигури много повече от просто обикновен печат. Ние можем и искаме да предложим на нашите клиенти решение „всичко от едно място“, казва Marco Augustin.

„Осъзнахме доста бързо огромните потенциални възможности за дигитална продукция и следователно се съсредоточихме върху тях. Излишно е да се казва, че все още предлагаме на нашите клиенти конвенционален печат, с който работим заедно с нашите дългогодишни партньори. Всъщност разглеждаме всяка една поръчка и мислим как тя може да бъде идеално произведена за клиента. След това решаваме да я отпечатаме или конвенционално, или дигитално. И това е само част от услугите, които предлагаме на нашите клиенти. Освен печат, довършителни работи и доставка, също така правим дизайн по желание и разработваме творческа концепция по поръчка, без значение дали става въпрос за обикновен графичен дизайн или напълно нова корпоративна идентичност.“, допълва Marco Augustin.

„Като oбучени хора за работа с офсетов печат, ние разглеждаме печатните резултати много по-критично, но с помощта на ORIS сега наистина можем да печатаме дигитално, без да се налага да отхвърляме поръчки. От гледна точка на качеството, лесно постигаме равенство с офсета“, обяснява Marc Majert, Мениджър Операции в компанията.

„Отделно от повторяемостта, ние се възползваме и от значително подобрено качество със софтуера ORIS.“ Marco Augustin поглежда към бъдещето с позитивизъм: „Благодарение на ORIS Press Matcher // Web постигаме перфектни последователни резултати на всички печатни машини. Това ни дава възможност да направим първата стъпка в създаването на първокачествени фотографски книги. В момента създаваме необходимите софтуерни изисквания. Вече сме се сблъскали с огромен интерес от пазара и сме уверени, че отново ще напишем още една успешна история.“

Най-популярни
Последни