Начало | Софтуер | Дефиниране и комуникация на цветове и цветови цели | Цветови библиотеки с цветови цели и стандарти | PantoneLIVE Design
PantoneLIVE Design Разгледайте галерия

X-Rite PantoneLIVE Design

Цветови библиотеки с Pantone цветове отпечатани върху различни материали и с различни печатни технологии, които помагат на дизайнерите и предпечатарите да визуализират и обработват своите файлове така, както ще бъдат отпечатани

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

PantoneLIVE Design е софтуерна платформа, която се интегрира с продуктите на Adobe, като Adobe Illustrator и ви дава достъп до всички Pantone библиотеки с еталонни и зависими стандарти, които да използвате директно по време на дизайн и обработка на файлове.

Изпрати запитване

 

  • Достъп до всички еталонни (стандартни) Pantone библиотеки, които сте свикнали да използвате преди Adobe да ги премахне от своите апликации
  • Достъп до всички зависими библиотеки на Pantone - стойности и цветове на всички стандартни Pantone цветове, но отпечатани при различни печатни условия и на различни печатни материали, така че да можете да видите още на етап дизайн как биха се променили цветовете от вашите дизайни според начина и материала на който биха били отпечатани.

PantoneLIVE Design предоставя производствена визуализация още на много ранен етап от създаването на файла, много преди той да стигне до печатницата и помага на дизайнерите и маркетинг екипите да одобряват реални резулатите и да изискват постижими цели от своите подизпълнители.

Избирайки PantoneLIVE Design вие получавате

  • повече от 4500 актуални Pantone цвята
  • достъп до тяхното възпроизвеждане при различни условия
  • възможност да сменяте спот цветове в дизайна с такива, които са постижими на печат

Сравнявайки на един екран вашия дизайн и това как той би изглеждал когато се отпечата на различни технологии ви помага да изберете най-добрите и точни цветове, които да запазят крайното възприятие независимо от крайния продукт или печатна технология.

 

Преминете към дигитални стандарти и комуникация на цветове

Едно от най-големите предизвикателства пред собствениците на марки е постигането на еднакво цветопредаване на всички продукти от дадена марка или серия при различни печатни условия, материали, технологии и печатници. 

PantoneLIVE Design позволява на дизайнерите да дефинират, създават и комуникират цветови палети, базирани на специфични печатни материали, печатни условия, мастила и дори довършителни ефекти. Тези палети могат да бъдат споделяни със следващите етапи на процеса през облачна технология. 

Брандовете могат да създават собствени цветове и палети, които стават фирмени стандарти и могат да бъдат споделяни през PantoneLIVE с техните подизпълнители. 

  • избирайте за вашите дизайни цветове които са реално постижими на различни материали и печатни технологии
  • елиминирайте неяснотата в комуникацията на вашите изисквания към печатницата
  • подобрете видимоста и предвидимостта на крайния резултат в по-ранни етапи на производство
  • получавайте вътрешно одобрение на реални и постижими дизайни

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход