Новини

Arden Software, която създава решения за дизайн на опаковки, прие в редиците си софтуерния доставчик Cimex
21 Август / 2020 г.

Arden Software, която създава решения за дизайн на опаковки, прие в редиците си софтуерния доставчик Cimex

 

За всеки, който работи със софтуерни решения за дизайн и проектиране на опаковки, сливането на две големи компании разработчици е новина, която не бива да се подминава. Причината е очевидна - една такава новост често води след себе си промени и нови полезни разработки на софтуерите, които се използват всеки ден.

Вече е официално - Arden Group придоби Cimex. А сега сме в очакване на насоките, които ще поемат софтуерните им разработки. 

Със сливането на ресурсите на двете компании на едно място се събират някои от най-добрите умове от индустрията, за да разработят софтуерни инструменти от ново поколение и иновативни решения, ценни за специално за техните клиенти.

Обхватът на знание и експертиза в рамките на Cimex, комбинирано със силата за развитие на Arden, ще осигури уникално позициониране за доставка на високо автоматизирани, ефикасни и иновативни софтуерни решения за предпечат за съществуващите и новите клиенти.

Прочети повече за софтуерните решения за дизайн на опаковки Arden Impact.

 

Ресурсите за дизайн на опаковки на Arden и Cimex се обединяват 

Като глобален доставчик на софтуерни решения за предпечат, компанията Arden се специализира в софтуерите за изработка на опаковки CAD и CAM, a нейният софтуер за дизайн на опаковки от картон и велпапе Arden Impact се използва по целия свят. Cimex - компанията, която Arden Software придоби - от своя страна разработва CimPACK Software, който както Impact е водещо име в областта на печата, опаковките и щанцоването.

Подобно на Arden, Cimex е глобален доставчик на CAD и CAM софтуери за опаковъчния сектор. Затова уменията и експертизата, налични в Cimex, са ценно допълнение към съществуващата в Arden Group експертиза. 

Индустрията става все по-технологична и колаборативна. Това придобиване ще затвърди позицията на Arden Software като технологичен иноватор в опаковъчната индустрия, надграждайки над вече изградените взаимоотношения, които двете компании имат с клиентите си - независимо дали става въпрос за новите технологии на щанцоване или производство, автоматизацията на работния поток в производството на опаковки, онлайн търговията или дизайна на опаковки.

 

Общи ползи за клиентите на Arden и Cimex в производството на опаковки

Много от клиентите на двете компании използват продукти и на Cimex, и на Arden Software, а двете компании имат много общи черти. И двете са работили със и за своите клиенти в продължение на много години, за които са разработвали експертиза в съответните си области, така че чрез обединението си те взаимно се допълват.

Това придобиване ще позволи на Arden Group да разшири операциите си и да ускори още повече своята стратегия за растеж. Arden Software и Cimex споделят общ контекст на засилено технологично развитие и високо ценени взаимоотношения с клиентите в опаковъчната и печатната индустрии, затова придобиването ще донесе реални предимства на клиентите и ще усили позицията нa компанията Arden Group на пазара.

Вижте повече за софтуера за дизайн на опаковки от картон и велпапе Arden Impact for Designers.

 

Кои са Arden Group и Cimex 

Частната компанията Arden Softwarе е основана през 1988 и е международен лидер в разработването на структурен дизайн, щанцоване и системи за управление на работния поток.

Групата компании Arden Group, която включва Arden Dies и Arden Engraving, има офиси по целия свят, включително централата в Greater Manchester, съвместно с обектите в САЩ, Германия, Дания и Индия.

Cimex е основана през 1987 от централата си в Belchertown, Massachusetts и има клиенти из целия свят, в това число Северна и Южна Америка, Европа, Япония, Китай и Южна Африка.


Ето и кои са функционалностите на софтуера за дизайн на опаковки от картон и велпапе Arden Impact for Designers


Ако темата ви интересува, разгледайте софтуера за чертане и производство на щанци за опаковки Arden Impact CAD for Diemakers


Вижте какво представляват дизайнът и проектирането на опаковки и кои са подходящите софтуери за тях.


За да разберете повече, вижте с какво автоматизацията на работния поток подпомага дизайна на опаковки.