Начало | Оборудване | Ролни машини за дигитален печат | Чернобели ролни дигитални машини | Prosper 1000 - ролна дигитална печатна машина за черно-бял печат
Prosper 1000 - ролна дигитална печатна машина за черно-бял печат

Kodak Prosper 1000 - ролна дигитална печатна машина за черно-бял печат

Дигитална, черно-бяла, инкджет ролна машина с технологията Kodak Stream Inkjet за печат на книги и транспромо материали с висока скорост и качество, което граничи с това на офсетовия печат

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Ресурси
Новини

Описание

Kodak Prosper 1000 е черно-бяла производствена машина, печатаща по революционната инкджет технология Kodak Stream Inkjet. Печатът с перфектна регистрация на ролна медия с ширина до 62.23 сантиметра и скорост до 200 метра на минута, прави Kodak Prosper 1000 една от най-продуктивните инкджет ролни машини на пазара за печат на 8- , 12- и 16- странични изделия, с натоварване от 90 милиона А4 отпечатъка на месец.

 

Изпрати запитване 

 

Една печатна машина, много печатни продукти

 • Печат на книги - можете да печатате книги бързо и лесно, като спестите време и разходи, премахвайки стандартните за офсета операвции като експонация на пластини и подготовка на машините. Изключително ниската цена на печат на Kodak Prosper 1000 я прави подходяща както за ниски тиражи, така и за средни тиражи книги. Дигиталната технология позволява печат на книги с променливи данни или различни версии бързо и лесно.
 • Печат на упътвания и ръководства - печат на ръководства с наситено черно, добри преливки на изображенията и най-вече с ненадмината себестойност. Печатът е стабилен и издръжлив на температура и други външни влияния.
 • Печат и надпечатване на фактури и извлечения - напечатайте фиксираните, цветни части на фактурите и извлеченията на ролен офсет, за да постигнете максимално ниска себестойност и след това персонализирайте направо от рола. Няма нужда да форматирате или разлиствате преди да персонализирате. Инкджет технолигията няма проблем с персонализация на все още не добре изсъхнали роли от офсетовия печат, за разлика от тонерните машини.
 • Печат и надпечатване на транспромо и рекламни материали - ако имате транспромо и рекламни материали, които искате да надпечатате или писма в големи обеми, които искате да напечатате с много ниска себестойност, Kodak Prosper 1000 е правилната машина за вашите нужди.

 

Печатайте с ниска себестойност с качество на офсет

Всички машини Kodak Prosper са оборудвани с патентованата Kodak Strem Inkjet Technology, която дава високо качество, надежден печат и повтаряеми цветове поръчка след поръчка.

 • Предвидим, точен печат - в сърцето на Kodak Prosper е залегнала патентованата технология Kodak Stream Inkjet, която подава мастило точно и предвидимо и не създава проблеми при спиране и пускане. Печатните капки се позиционират и оформят точно, дори при много високи скорости.
 • Патентовани мастила за ярки и издръжливи цветове - Патентованите мастила за Kodak Prosper имат страхотно цветопредаване и дават на машината до 30% по-голямо цветово пространство от стандартния офсетов печат и постигат резултати, съвместими със стандартите SWOP, SNAP и GRACoL. Включените полимери правят мастилото устойчиво на вода и механично триене, така че вашата продукция да остане в най-високо качество по време на всички довършителни работи.
 • Голям набор от медии - Kodak Prosper може да печата на голям набор от медии. С опционалната станция за подобряване на печатната медия, която подготвя всякакви хартии за дигитален печат, можете да печатате на всякакви комерсиални хартии, при това при пълната скорост на машината. По този начин можете да използвате стандартни промазани, непромазани и дори гланцови хартии от 45 до 300 гр./кв.м.
 • Бързо интелигентно сушене - Всички машини от Prosper фамилията имат последна технология на сушене с близка до инфрачервения спектър енергия, която изсушава мастилата почти мигновено. Системата се настройва автоматично спрямо използваната технология и медия, за да печата с постоянно високо качество.

 

Дигитален печат с ново ниво на продуктивност

Kodak Prosper са високо производителни, индустриални печатни машини, които могат да отговорят на всички ваши нужди и да печатат голям набор от изделия. С натоварване до 90 милиона А4 на месец и скорост от над 3,600 А4 на минута, Kodak Prosper е правилният избор за професионалистите.

 • Неповторими скорости на печат - Със скорости от повече от 3,600 А4 страници на минута, всички машини от Prosper серията лесно постигат натоварване от до 90 милиона А4 на месец.
 • Лесно управление с Kodak 700 Print Manager - стабилен модул за управление, който предоставя точна и бърза обработка на данните дори когато печатате продукция със 100% променливи данни.
 • Печат с намалени подготовки и настройки - Благодарение на вградения модул за управление на машината, много от стъпките за настройка на машината се съкращават, обработката на предпечатните процеси става със светкавична бързина.

 

Разрастнете своя бизнес и намалете своите разходи

В основата на всеки бизнес стои неговата доходност. Kodak Prosper е правилният избор за вашия бизнес, благодарение на който ще можете да оптимизирате своите поръчки, като ги печатате по-бързо, по-лесно и значително по-евтино. Можете да разчитате на силата и гъвкавостта на дигиталния печат, за да развиете своя бизнес.

 • Избор от различни бизнес модели - Kodak е доставчик на всички елементи по Prosper машините и може да предложи гъвкави схеми на работа, в зависимост от вашите нужди - плащане на клик или плащане на мастила.
 • Ниска цена на притежание - Kodak Proseper има значително по-ниски разходи за мастила и други консумативи от стандартните термални инкджет машини. Намалете вашите разходи допълнително с части, консумативи и сервиз, които са до 20% по-евтини от стандартните термални инкджет машини.
 • Инвестиция, която се възвръща - Всички Kodak Prosper машини са направени, за да могат да се ъпгрейдват до по-високи модели. Можете да минете от черно-бялата Kodak Prosper 1000 до цветната Kodak Prosper и да разширите своите възможности.

 

Мострени материали, отпечатани на Kodak Prosper 1000

Най-добрият начин да се уверите в качествата на дигиталната печатна машина Kodak Prosper 1000 е да видите реални отпечатъци от машинатa.

Пишете ни sales@gedbg.com с вашето име, фирма и адрес и ние ще ви изпратим вашите безплатни мострени отпечатъци.

 

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.
 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри, постъпили след закупуването на продукта.

В случай че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим, можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход