i1Basic Pro 3 Plus Разгледайте галерия

X-Rite i1Basic Pro 3 Plus

Ръчен спектрофотометър с голяма апертура, за профилиране на монитори и проектори

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини

Описание

X-Rite i1 Basic Pro 3 Plus е универсален ръчен спектрофотометър за калибрация и профилиране на различни дисплеи и монитори, както и за контрол на отпечатани изображения.

С i1 Basic Pro 3 Plus можете лесно и бързо да създавате профили, както и да проверявате дали цветовете, които виждате са истински, благодарение на вградените функции за качествен контрол.

 

Изпрати запитване

 

Благодарение на своята по-голяма апертура от 8 мм, уредът е много подходящ за линеаризация на печатни устройства, независимо дали са дигитални принтери, широкоформатни, ултраформатни принтер или конвенциални печатни машини като флексо, офсет и дълбок печат.

 

Универсален спектрофотометър за голям набор от приложения и материали

Голямата апертура позволява на i1 Basic Pro 3 Plus, позволява на уреда да измерва по-големи пачове на всяко измерване, което го прави подходящ за редица специфични материали и приложения:

 • индустриални материали - велпапе, стъкло, метал и винил
 • опаковки и печат - тънки фолиа, етикети, картон и пластмаси
 • външна реклама - беклити и дисплей филми
 • текстил - органични материали, синтетика, тъкани материали и сублимационни листи
 • керамика - керамични плочки и ламинати
 • монитори и дисплеи - по различни технологии, с яркост до 5000 NITs

Plus серията спектрофотометри има опция за поляризация, което ги прави подходящи за толкова много приложения, защото могат да компенсират някои уникални характеристики на материалите, които биха пречили на измерването ако уреда няма филтър за поляризация.

Също така Plus серията поддържа измерване на материали със задно осветяване (emission scanning), където се налага да се измерват цветовете спрямо светлината, която се пропуска от даден материал.

 

Основни предимства на спектрофотометъра i1 Basic Pro 3 Plus

 • Уредът има вграден пълноспектърен LED източник на светлина, което позволява измерване само с едно минаване и подобрява качеството на крайния резултат
 • измерва M0, M1 и M2 паралелно с едно преминаване, което намалява значително времето за измерване
 • Може да измерва малки пачове или цветни точки, което подобрява точността на крайния резултат

 

Освен своя лек и удобен дизайн, който го прави приложим както в офиса, така и когато сте с производството, X-Rite i1 Basic Pro 3 Plus има много други предимства, които го правят един от най-разпространените уреди за профилиране:

 • PANTONE Color Manager ви позволява да измервате и идентифицирате точно спот цветове и ви позволява да създавате бързо и лесно палети от спот цветове, които можете да извличате от различни изображения
 • може да работи с i1 Profiler - софтуер за бързо и лесно създаване на профили, който предлага два режима на работа - бърз и за професионалисти. Софтуерът ви помага да създавате точни профили за монитори и проектори и има готови комплекти от настройки за видео обработка
 • може да измерва монитори с много висока яркост до 5000 nits

 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход