Начало | Софтуер | Формулиране на мастила, багрила и други материали | Формулиране на мастила | Autura - облачен софтуер за формулиране на мастила за печат
Autura - облачен софтуер за формулиране на мастила за печат Разгледайте галерия

X-Rite Autura - облачен софтуер за формулиране на мастила за печат

Формулиране на мастила за печат на етикети и опаковки в облак и с персонализирани шаблони за повече достъпност и по-лесна подготовка.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Новини

Описание

X-Rite Autura предлага иновативно решение за формулиране на мастила, което може да подобри значително цветовия работен поток в печатницата. Този облачно-базиран софтуер е създаден специално за печатници за опаковки и етикети, които се стремят към бързина, прецизност и ефективност в своята работа.

 

Изпрати запитване

 

Подобряване на процеса за формулиране на мастила

X-Rite Autura е интегрирана платформа, която обединява формулирането на мастила и контрола на качеството в един интуитивен интерфейс. Този иновативен софтуер позволява на собствениците на печатници и началниците предпечат да работят лесно и бързо в този процес.

  • Намалява се времето за изготвяне на пробни отпечатъци благодарение на най-добрата в класа си система за съвпадение на цветовете.
  • Достъп до всички необходими инструменти за формулиране, съхранение, одобрение и преобразуване на рецепти за мастила от всяка точка на света.
  • Оптимални резултати при печат на опаковки, използвайки офсетов, флексо, дълбок или ситопечат.

 

Бързо идентифициране и контрол на цветови вариации

X-Rite Autura включва интегрирана функция BestMatch, която позволява на операторите много бързо да определят дали желаният цвят може да бъде постигнат чрез корекции във филмовото покритие, вискозитета или настройките на печатната машина. Тази интеграция забързва значително резултатите за цветово оформление, без да се налага превключване между различни цветови софтуери.

 

Намаляване престоя на печатната машина

Ако цветът по време на печат не отговаря на спецификациите, функцията Quick Correction на X-Rite Autura може да направи необходимите корекции във формулата на мастилото. Това позволява бързо възстановяване на правилния цвят, в случай че се получи отклонение, и намалява изчакването на печатната машина.

 

Персонализирани шаблони за формулиране на мастила

Autura позволява на всяка печатница да създаде собствени шаблони, от които да избира при формулиране на мастилото за всяка печатна поръчка. 

Шаблоните позволяват:

  • информацията за мастилата да е много детайлна или по-обща;
  • да се добавят или променят цветове при оформлението на всяка поръчка.

Тази функция ви позволява да работите по предварително зададени от вас настройки, съобразени с конкретните нужди на клиентите. По този начин целия екип може ефективно да се справи с разнообразни изисквания за формулиране на мастила за печат.

 

Стандартизация на оперативните дейности

Софтуерът опростява обучението на персонала и намалява риска от скъпоструващи грешки. Autura представлява централизирана платформа, която гарантира, че всички потребители имат достъп до една и съща актуална версия по всяко време и от всяко място. Това елиминира несъответствията и повишава ефективността на работния процес.

 

Сигурна облачно-базирана платформа

Облачната технология на X-Rite Autura гарантира сигурността на вашите данни и изисква минимална локална поддръжка. Това ви позволява да се съсредоточите върху основната си дейност - производството на висококачествени печатни продукти и опаковки.

 

Ефективно управление на наличностите с мастила

X-Rite Autura предлага интуитивни изгледи за управление на склада с мастила, въвеждайки складовата информация на едно място, без да се налага физическа проверка в помещението. Това намалява риска от дублиране на информацията и подобрява начина, по който се използват наличните ресурси. 

Формулирането на мастила за печат е ключов фактор за успеха на всяка печатница за опаковки и етикети. С X-Rite Autura получавате мощен инструмент, който не само улеснява този процес, но и го издига на ново ниво на прецизност и ефективност. 

 

Поискай оферта

 

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти