Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | Ci62 - ръчен спектрофотометър за качествен контрол
Ci62 - ръчен спектрофотометър за качествен контрол Разгледайте галерия

X-Rite Ci62 - ръчен спектрофотометър за качествен контрол

Спектрофотометър със сферично измерване, който е създаден за измерване на мостри от доставчици или от производствената линия за бърз и точен качествен контрол

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог

Описание

X-Rite Ci62 е спектрофотометър със сферична архитектура, който е създаден за бързи и точни измервания на мостри на материали, предоставени от доставчици или извадени от производствената линия. 

Изборът от различни апертури ви дава възможност да правите точно измерване на цветовете на различни материали, включително такива с текстура или печат върху метал.

 

Измервайте единични мостри в различни размери и форми

Независимо от това в каква индустрия е вашето производство натиска от конкуренцията и повишаването на потребителските изиксвания правят постоянството и високото качество на цветовете задължителен елемент от всяко производство. Използването на различни материали като метал, пластмаса, дърво, кожа, различни бои и други основни материали доставени от различни доставчици правят управлението на крайния резултат предизвикателно.

Възможността да конфигурирате уреда с апертури от 14 мм и 8 мм ви дава гъвкавостта да избирате точния размер на измерване на различни размери и форми, включително такива с текстура и извивки. Материалите могат да бъдат боядисани, излети пластмаси, металически материали или плетива.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход