Начало | Софтуер | Електронен монтаж и групиране | Електронни монтажи на файлове преди растеризация | Griffin - Софтуер за групиране на файлове и оптимизация на материала
Griffin - Софтуер за групиране на файлове и оптимизация на материала Разгледайте галерия

Enfocus Griffin - Софтуер за групиране на файлове и оптимизация на материала

Лесен за използване софтуер с голям набор от инструменти за автоматизирано групиране на елементи за широкоформатен печат

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Новини

Описание

Enfocus Griffin е проектиран за лесно и ефективно групиране и оформление на дизайни и печатни файлове за широкоформатен печат. Софтуерът дава голям набор от автоматизирани функционалности за значително подобряване на производството в тази дейност.

 

Изпрати запитване

 

Интелигентното и бързо комбиниране и монтаж са в основата на инструмента Griffin, което спомага да спестят часове ръчно разполагане и налагане на елементите.

  • добавяне на готови настройки и ограничения за наддаването
  • автоматично подаване на пътя на рязане на база пиксели
  • добавяне на баркодове, текстови и регистрационни маркери

Griffin може да се впише перфектно в настоящата ви технология, така че да можете да извлечете максимума от това, с което разполагате, и едновременно да увеличите ефективността.

Софтуерът приема почти всички графички файлови формати, може да експортира DXF и PDF файлове за оборудване за рязане и се интегрира с нативния PDF процес на Adobe.

 

 

Автоматизация на групирането на елементи за широкоформатен печат

Софтуерът ви позволява да намалите грешките, като постигнете по-висока скорост при прехода на поръчката от получаването до печат.

Enfocus Griffin ви дава възможност да налагате динамични оформления на страниците, за да спестите от материал. Освен това можете много бързо да задавате ограниченията за рязане и наддаване на файла.

Платформата се интегрира безпроблемно със софтуера за автоматизация на работата с файлове за печат Enfocus Switch и е съвместима с MacOS и Windows системи.

Griffin поддържа почти всяко печатащо и режещо устройство и може да запазва информация на база предварително въведени данни:

  • име на поръчката
  • контакти на клиента
  • записки и друга информация

Освен това системата поддържа стандартизирани изходни файлове за режещи и широкоформатни печатни машини като Epson, Zünd, Kongsberg, Summa, Mimaki и други.

 

Изключително лесен за използване интерфейс и инструменти

Софтуерът Enfocus Griffin е създаден с модерен и ергономичен интерфейс, който ви води през потока от информация и инструменти за обработка на поръчката. Можете да стандартизирате предпечатните задачи и да генерирате оформления на поръчки за секунди.

С функционалности, за които не е нужен сложен технически опит, Griffin ви дава възможност да създавате прости, ефективни и качествени монтажи за поръчки за широкоформатен печат. Инструментите са основно с Drag & Drop метод на използване, което ви дава лесен достъп до всичко необходимо.

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход