Новини

Продуктите на tilia Labs вече могат да се намерят в портфолиото на Enfocus и ГЕД
02 Юни / 2023 г.

Продуктите на tilia Labs вече могат да се намерят в портфолиото на Enfocus и ГЕД

Enfocus Software въвежда нови платформи в портфолиото си - функционалните и лесни за използване софтуери за автоматизирано групиране на елементи и електронни монтажи за широкоформатен печат - Griffin и Phoenix.

Това означава, че продуктите на tilia Labs за широкоформатен и комерсиален печат вече могат да бъдат намерени и в портфолиото на ГЕД.

 

Griffin - групиране и оптимизация на материала за широкоформатен печат

Автоматизирайте и подобрете обработката на поръчките си с Griffin – всепризнатия софтуер за оформление, полагане и групиране на елементи във файлове на поръчки за широкоформатен печат

Софтуерът Griffin е проектиран да работи бързо и ефективно, като може да достигне до създаване на готови файлове за печат за секунди.

 

 

Лесният и достъпен за използване от всеки интерфейс позволява обработка без нужда от специално обучение - качествено и ефективно.

Освен това платформата се интегрира с много от познатите приложения и печатни машини, което ви дава възможност да продължите да работите със системите, които имате в момента, като просто ги направите по-ефективни.

Разгледай софтуера Griffin ⇗

 

Phoenix2Switch - електронен монтаж за опаковки, широкоформатен и комерсиален печат

Phoenix2Switch обединява два основни процеса в обработката на файлове - електронен монтаж за създаване на готови за печат файлове и планиране за оценка и отчитане на производствени разходи, свързани с отпечатването на определен набор от поръчки. Истинската му цел е да обедини тези две дейности, за да създаде безпроблемен производствен процес от офертата до растеризацията на печатния файл.

Phoenix намалява разходите, като генерира бързи и точни прогнози за намаляване на времето за предпечат, автоматизиране на задачи и оптимизация на използваната медия. 

Софтуерът е разработен да работи както със стандартни квадратно изрязани дизайни, така и с дизайни с неправилна форма.

Phoenix ви дава едни от най-добрите в класа си инструменти за групиране, чрез които за минути намира най-рентабилните оформления сред милиони комбинации.

Разгледай софтуера Phoenix2Switch ⇗

 


Разгледай всички софтуери за електронен монтаж на страници за листови продукти, опаковки, дигитален печат с променливи данни и широкоформатен печат