Начало | Софтуер | Комуникация с клиенти и одобрение на печатни файлове | Обмен и одобрение на файлове за печат | Prinergy ACCESS - Облачен софтуер за преглед и одобрение на печатни файлове
Prinergy ACCESS - Облачен софтуер за преглед и одобрение на печатни файлове

Kodak Prinergy ACCESS - Облачен софтуер за преглед и одобрение на печатни файлове

Иновативен софтуер за одобрение на печатни файлове, който подобрява комуникацията между печатници и техните клиенти. Инструментът осигурява бърз, лесен и прецизен процес на подготовка и одобрение на файлове за печат.

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

Kodak Prinergy ACCESS е създаден да отговори на нуждите на печатната индустрия за бързина и точност на информацията. Този интуитивен облачен софтуер улеснява комуникацията с клиентите и подобрява значително целия процес за подготовка на печат.

 

Изпрати запитване

 

Последователност и резултатност в процеса на одобрение

Kodak Access въвежда нов стандарт в одобрението на файлове за печат. Софтуерът позволява на клиентите ви да контролират подготовката на файловете от всяка точка на света. Това води до намаляване на времето за одобрение и постигане на значително по-малко грешки при подаване и обработка на файлове.

Порталът за клиенти, интегриран в Kodak Prinergy ACCESS ви дава интуитивен лесен начин на комуникация с вашите клиенти във връзка с техните печатни поръчки.

Клиентите могат лесно да добавят коментари, да редактират и да одобряват своите дизайн или предпечатни файлове. Този подход към комуникацията с клиенти осигурява бързо и точно одобрение, като файловете са готови за печат веднага след финалното потвърждение.

 

Функционалности за бърза и качествена обработка на файлове за печат

Kodak Prinergy ACCESS се отличава със своята автоматизирана обработка на файлове. Софтуерът използва технологии за предпечатна проверка, управление на цветовете и обработка на файловете, които клиента изпраща към вас.

Така откривате и коригирате напълно автоматизирано потенциални проблеми, намалявайки времето за подготовка на крайния продукт.

Уникална характеристика на Kodak Prinergy ACCESS е вградената технология за интелигентно оформление. Тази иновация автоматично създава прецизни монтажи, базирани на спецификите на вашата производствена линия. Резултатът е значително намаляване на отпадъците и минимизиране на ръчната намеса в сложни задачи.

Автоматизиран процес за одобрение на поръчки- Дава контрол на клиента върху управлението на файловете от качването до одобрението, използвайки Smart Review за качване, коментари, предпечатна проверка и одобрение на файлове.

Автоматизирана обработка на файлове - Файловете се обработват чрез водещите в индустрията технологии на Kodak за предпечатна проверка, управление на цветовете, управление на файлове, архивиране, трапинг и пренасочване.

Вградено интелигентно оформление - Намалява отпадъците и грешките чрез динамичен монтаж на файлове за вашата производствена линия.

Свързан производствен процес - Безпроблемно насочва файлове директно към всяко цифрово печатно устройство или софтуер за производствен работен поток, който сте инсталирали във вашата печатница.

Минимални изисквания за използване - Тази облачна платформа осигурява удобство на работа със стандартна интернет връзка и минимално количество прекъсвания.

Достъпен начин на работа - Софтуера е построен на PDF формата и неговата обработка, изградена върху основата в кода на цялостния работен поток за предпечат Kodak PRINERGY.

Незабавно стартиране - Базирана на браузър платформа, без нужда от сложна инсталация.

Сигурно съхранение - Надеждно съхранение и организиране на файлове за лесно сваляне, подкрепено от Microsoft Azure.

 

Интеграция и свързаност на работата

Kodak Prinergy ACCESS е разработен с мисъл за гъвкавост и съвместимост. Софтуерът има способността да сам да пренасочва файлове и информация към следващите стъпки според зададени параметри - напр. файла е одобрен или файла е отхвърлен.

Това осигурява безпроблемна интеграция с вашата съществуваща инфраструктура, без нужда от скъпи и времеемки промени в системата.

Приложението има минимални изисквания за внедряване в производствения процес, както и за обучение на персонала за работа с него. Това го прави идеален за печатници с малки и средни по обем натоварвания.

Kodak Prinergy ACCESS подобрява начина на работа с клиентите и управлението в процеса за преглед и одобрение на файлове.

Той спомага да се премахнат всички ненужни имейл кореспонденции, телефонни обаждания и записки на хартия, които не могат да се проследят. Вместо това предоставя автоматизация, интелигентни функции и облачно базирана архитектура за одобрение на печатни файлове, позволявайки ви да се съсредоточите върху това, което правите най-добре - създаването на висококачествени печатни продукти.

 

Поискай оферта

Приложения

Свързани направления


Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход