Начало | Софтуер | Профилиране, управление и конверсии на цветови пространства | Създаване на профили | ColorFlow Pro - софтуер за създаване на цветни профили на печатни машини и конверсия между тях
ColorFlow Pro - софтуер за създаване на цветни профили на печатни машини и конверсия между тях Разгледайте галерия

Kodak ColorFlow Pro - софтуер за създаване на цветни профили на печатни машини и конверсия между тях

Софтуер за упраление на цветовите пространства и конверсиите между тях, между различни приложения и крайни устройства.

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

Kodak ColorFlow Pro е самостоятелно решение, което ви дава възможност да интегрирате различните елементи и крайни устройства във вашето производство и да управлявате сложните цветови връзки и конверсии между тях.

ColorFlow Pro ви дава възможност да контролирате и използвате правилно профили, криви, ICC профили и рецепти за спот цветове.

Ако се използва с Kodak Prinergy, ColorFlow Pro може да запази и напълно да автоматизира настройките на цветовете, да уеднакви кривите и профилите и да ви даде постоянство в резултатите, за да подобрите своята ефективност, намалите ръчната работи и грешките и да надминете очакванията на клиентите.

  • Минимизирайте разходите и времето, които са нужни за управление на цветовите вариации между различни крайни устройства
  • Стандартизирайте цветовото възпроизвеждане и точност в целия работен поток
  • Намалете разхода на мастило
  • Управлявайте профилите и кривите с визуализация в реално време

 

Спестете мастило, намалете разходите

Kodak Ink Optimizing Solution е опция към ColorFlow Pro, която прилага сложни алгоритми за конверсии между цветовете, за да намали количеството на използвано мастило в CMY, без това да влияе на визуалното възприемане на печатните материали, остротата на текста и линиите. 

Спестяването на мастило зависи от поръчката, но спестяване на мастило от 30% е възможно. ColorFlow Pro с опцията Ink Optimizing Solution участваха в 2010 IPA + IDEAlliance Ink Optimization RoundUp, постигайки най-доброто спестяване на мастило в теста.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход