Новини

Вижте темите на срещите във виртуалното събитие за полиграфия toGEDer 2020
15 Май / 2020 г.

Вижте темите на срещите във виртуалното събитие за полиграфия toGEDer 2020

С радост ви съобщаваме, че виртуалното събитие toGEDer 2020, организирано от ГЕД с участието на международни експерти в областта на печата и предпечата, вече наближава. В рамките на два дни ще можете да следите и участвате в лекции на принципни теми от печата, които са изключително ценни за практиката:

Вторник, 19 май, 9:45 - 17:00 часа

Сряда, 20 май, 11:45 - 16:00 часа

С удоволствие обявяваме за вас темите на предстоящите виртуални срещи. Уточнихме ги с нашите партньори - представители на компании лидери в производството на софтуер за предпечат и оборудване за печат. Целта на избраните теми е да ви предоставят практически приложима информация и знания, които реално да можете да използвате в своята работа.

Темите ще ви бъдат представени за вас от представители на добре познати производители: Kodak, CGS, Miraclon, Uteco, Hybrid Software, Enfocus, GMG. Първият ден от виртуалното събитие за полиграфия toGEDer 2020 ще бъде посветен на комерсиалния печат, а вторият ще покрие теми в областта на печата на опаковки. 

С удоволствие ви представяме конкретните теми на срещите в онлайн събитието toGEDer 2020. Можете отсега да подготвите своите въпроси - за тях има предвидено време в края на всяка лекция. 

Вижте повече детайли и се запишете за участие на виртуалното събитие toGEDer 2020 още сега.

 

Темите в първия ден от онлайн събитието за полиграфия toGEDer 2020: комерсиален печат

На 19 май фокусът ни ще бъде изцяло върху комерсиалния печат, представен от следните теми:

  • Новите стандарти в PDF формата / Експерт: Andrew Bailes-Collins от Enfocus

Кои са новите стандарти в PDF формата, придружено с насоки какво да очаквате от развитието на стандартите в близко бъдеще.

  • Преглед на архитектурата на различни видове CTP експонатори / Експерт: David Paterson, Kodak CTP

Различната архитектура на CTP експонаторите, за да се разбере в детайл кога е подходящо да се използват сложни растери, безпроцесни пластини и печатът с постоянно качество. 

  • Как работи безпроцесната технология и защо безпроцесните пластини са бъдещето на печата / Експерт: Meir Sitton от Kodak Plates 

Какво представлява безпроцесната технология и стъпките на работа при използване на безпроцесни пластини.

  • Управление на цветовете при офсетов печат, намаляване на разходите, работа с пантони и разширено цветово пространство / Експерт: Joris Verbouw, Kodak Workflow

Как да управлявате и профилирате цветовете по време на печат, как да управлявате пантон цветове и как да спестите мастило вследствие на подобрения контрол.

  • MIS Автоматизация - по-умна, а не по-усърдна работа / Експерт: René Mølsted, Kodak Workflow

Отговори на въпроса какво представляват JDF и JMF и как софтуерите използват тези два формата, за да постигнат дълбока интеграция помежду си.

  • Управление на цветовете при дигиталните машини / Експерт: Andrew McIntyre, CGS

Възможностите за подобрение на качеството на печат при дигиталните машини, които често се пропускат, въпреки че могат да подобрят качеството и да спестят разходи. 

 

Темите от втория ден на виртуалните срещи за полиграфия toGEDer 2020

На 20 май експертите ще се фокусират върху принципите от печата на опаковки, а подбраните теми са следните: 

  • Проблемите на модерния печат на опаковки при работа с файлове за различни печатни технологии / Експерт: Steven Accou, GMG

Защо е нужно трансформирането на файлове за различни видове печат с възможно най-малко ръчна намеса в процеса от страна оператора.

  • Управление на преноса и нанасянето на мастило за постигане на спестяване по време на печат и увеличено цветово пространство / Експерт: Claudio Acosta от Miraclon Corporation

Как се постига много добро управление на при нанасяне на мастило върху материала за постигане на по-плътни цветове и качество на печат. 

  • Печат с разширено пространство (Expanded Gamut) и с фиксирана палитра (Fixed Pallet) / Експерт: Stefano d'Andrea, независим експерт от името на Uteco

Какво представлява печатът с разширено цветово пространство (Expanded Gamut) и с фиксирана палитра (Fixed Pallet) и защо това е бъдещето на флексо печата.

Вижте още за темите на специалната страница за събитието.

 

Запишете се за участие в онлайн събитието за полиграфия toGEDer 2020

Събитието с участие на експерти от печата и предпечата toGEDer 2020 ще се проведе изцяло безплатно за всички, които са се регистрирали. В двата дни от неговото провеждане: 19 и 20 май, събитието ще започне съответно в 9:45 часа и в в 11:45 часа. Всяка лекция ще завършва с време за въпроси и отговори. 

Събитието с всички срещи в него ще се проведе изцяло на английски език.

Очакваме ви с нетърпение на toGEDer 2020 - онлайн срещите, които организирахме с мисъл за вас и с желанието да ви предоставим информация, която можете да приложите в реалната работа в полиграфията! 

Запишете се за събитието toGEDer 2020

Ще получите имейл с потвърждение за вашата регистрация.

 


Прочетете още за срещите за печат toGEDer 2020 и компаниите производители, в които са активни експертите на събитието.

Вижте повече за софтуерните решения за предпечат от портфолиото на ГЕД.

Разгледайте оборудването за печат от портфолиото на ГЕД.