Новини

toGEDer 2020 - два виртуални дни за срещи с технологичните производители, принципите в печата днес и много свежи гледни точки
07 Май / 2020 г.

toGEDer 2020 - два виртуални дни за срещи с технологичните производители, принципите в печата днес и много свежи гледни точки

На toGEDer 2020 всеки от лекторите ще сподели специфични познания от областите на печата, в които специализира. Подбрахме теми, които са изцяло или в много висока степен приложими и за родния печат, така че да бъдат максимално полезни за вас и работата ви.

Затова ви каним на toGEDer 2020 на 19 и 20 май - виртуално събитие, на което ще ви срещнем с експерти от най-реномираните производители на софтуер и оборудване за печат.

 

Защо да участвате на виртуалното събитие за печат toGEDer 2020

toGEDer 2020 е единствено по рода си онлайн събитие в печата, което ще се проведе в продължение на два дни на 19 и 20 май. Целта ни са истински срещи лице в лице, на които да се обменят идеи и да видим цялостния поглед на участващите експерти към индустрията, технологиите и принципите в нея.

 • Събитието е единствено по рода си в областта на печата и предлага алтернатива на събития, на които хората от печата могат да се срещнат лице в лице с производителите на техническите иновации в печата.
 • Лекциите ще засягат принципни теми в областта на технологиите, които са “корените” на печата, от които започват всички нови дейности в печата и тяхното надграждане и развиване.
 • В продължение на два дни ще бъдат покрити теми за техническите принципи от две големи тематични области: на комерсиалния печат и печата на опаковки
 • Ще се срещнете с личности с богат опит в индустрията, които не само познават в детайли процесите в печата, а имат лидерски позиции и участие в промените и въвеждането на новости в системи за печат.
 • Ще бъде отделено специално време за отговор на зададените от вас въпроси към експертите, за да бъде комуникацията двустранна.
 • Темите на toGEDer 2020 ще бъдат интересни както за специалистите в предпечата и дизайна, така и за собствениците и управителите на малки, средни и големи печатници; 
 • Записването, участието и всичко, свързано със събитието, е напълно безплатно за всички участници.

 

От кои компании идват лекторите на събитието за печат toGEDer 2020

На toGEDer 2020 ще бъдете лице в лице с представители на компании, чиито имена са доказали своето място в печата и са незаменими в областта на технологичните иновации: 

 • Kodak - един от най-големите производители на оборудване, софтуер и консумативи за полиграфията, който предлага завършено портфолио от цялостни решения за печат. 
 • CGS - водещият разработчик на софтуер за управление на цвета, изработка на цветни проби и управление на цветопредаването по време на печат на различни устройства.
 • Miraclon, която се фокусира изцяло върху флексо печата и създава революционни решения за него и за трансформациите в него   
 • Uteco, лидер в производството на печатни и конвертиращи машини, проектирани за цялото широко разнообразие от гъвкави опаковки, която насочва силен фокус към проучванията и иновациите. 
 • Hybrid Software с тяхната основна цел - да осигури липсващата връзка между MIS системите, web-to-print порталите и работния поток за предпечат. 
 • Enfocus - утвърден разработчик на софтуер за проверка и корекции както на печатните файлове, така и на цялостните решения за автоматизация на процесите за тяхната обработка.
 • GMG - техните решения за управление на цвета осигуряват точното съответствие с избрания цвят - независимо от печатния процес или печатна медия, на който се печата.

Представители на всяка от тези компании ще ви представи своя гледна точка на един от двата дни от toGEDer 2020, и ще бъде там, за да отговори на зададените от вас въпроси.

 

Включете се в toGEDer 2020 

Ние от ГЕД, заедно с нашите партньори, подбрахме за вас страхотни теми, които разделихме в два дни: 19 и 20 май, и в две групи: комерсиален печат и печат на опаковки. 

На toGEDer 2020 всеки от лекторите ще сподели специфични познания от областите на печата, в които специализира. Подбрахме теми, които са изцяло или в много висока степен приложими и за родния печат, така че да бъдат максимално полезни за вас и работата ви.

Идва само като плюс това, че можете да се включите в лекциите от удобството на дома си. Всяка от тях ще се проведе на живо ще има специално отделено време за задаване на вашите въпроси към лекторите.

Нека си припомним заедно кои са важните принципи в технологиите на печата, да обменим свежи идеи и да почерпим от опита на тези, които движат иновациите в нашия бранш.

Събитието е напълно безплатно за всеки, който се регистрира за него, а лекциите ще се проведат на английски.

Регистрирайте се на toGEDer 2020 и елате да поговорим за печат!

Ще получите имейл с потвърждение за вашата регистрация.