Новини

ГЕД е новият сертифициран партньор на DELL Technologies
05 Май / 2020 г.

ГЕД е новият сертифициран партньор на DELL Technologies

През май 2020 сме радостни да обявим едно ново партньорство. Става въпрос за DELL Technologies - компанията, известна със своето оборудване за свързване, производство и съвместна работа в офиса. Висококачествените десктопи, лаптопи, работни станции и редица други инструменти на DELL, специализирани за различни цели в работата, вече са част и от портфолиото на ГЕД.

 

Продуктите на DELL Technologies за печата

В позицията си на дистрибутор на печатно оборудване и софтуерни решения, с това ново партньорство разширяваме обхвата от продукти, който предлагаме, покривайки почти целия процес на печатно производство. 

За всеки, който иска да се възползва от тези продукти и да ги направи интегрална част от работния процес, това означава:

  • Възможност за професионална консултация за продуктите и техните технически характеристики;
  • Консултация за конкретните продукти, които идеално биха се интегрирали в система за печатно производство;
  • Богат избор на серии от модели, отговарящи с високо качество на нуждите за  дизайн и предпечат.

 

Как да изберете от продуктите на DELL Technologies 

Продуктите DELL не са тясно специализирани в областта на печата, но голям набор от тях са с изключително подходящи характеристики за целите на дизайна и предпечата, в това число монитори за професионален предпечат и висококачествени работни станции. 

Можете да закупите всички продукти на DELL Technologies от ГЕД, както и да получите персонална консултация кои продукти биха се съчетали най-ефективно с вашето налично оборудване и начин на работа. 

Очаквайте скоро в секцията за машини на сайта на ГЕД сериите продукти, подбрани специално за нуждите на печатните производства. 

За повече информация още сега, свържете се с нас на sales@gedbg.com и на тел. 02 80 61 264, за да ви представим продуктите на DELL Technologies!

 

За DELL Technologies

DELL Technologies е компания, която съществува, за да бъде двигател в развитието чрез по-широк достъп до по-добра технология за хората с големи идеи по целия свят. С продуктите на DELL модернизирате своята IT инфраструктура и достигате следващото ниво с възможността да работите на пълна сила.

 

За ГЕД ООД

ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.


 

Разгледайте и богатия набор от машини за печат, които можете да поръчате от ГЕД.