Новини

ГЕД стана сертифициран партньор на Adobe
05 Май / 2020 г.

ГЕД стана сертифициран партньор на Adobe

Радваме се да обявим, че в ГЕД имаме нов партньор, чиито продукти са едни от най-важните за работата на дизайнерите, а много от тях идеално се вписват в дейностите от предпечата. Този нов партньор е Adobe със страхотни творчески приложения, които помагат на проектите на вашето въображение да придобият реална форма. 

Adobe предоставя висококачествени дигитални решения, използвани както от начинаещи художници, така и от световни марки с дългогодишен опит. Под общото име Adobe се намират едни от най-популярните инструменти, които са в помощ на дизайнерите и компаниите при изготвянето на техните дигитални проекти.

Партньорството ни с Adobe е една логична стъпка по пътя към нашата цел да покриваме всички етапи на печатния процес с най-добрия софтуер и оборудване за нуждите на печатните производства.

 

Съчетаваме заедно с вас приложенията на Adobe

На всички, които работят или искат да работят в дизайна в печата, ГЕД вече може да предложи изключително полезните и широко приложими творчески решения на Adobe. Разбира се, ваш е изборът под каква най-удобна за вас форма да ги ползвате - като пакет или като самостоятелни решения. И още:

  • Ако търсите повече гъвкавост при използването на софтуера, тогава ви препоръчваме месечните и годишните абонаменти за софтуерни приложения от портфолиото на Adobe;
  • Ако искате изцяло да управлявате и да притежавате лиценз за софтуера, можете да се спрете на самостоятелни постоянни лицензи, според политиката на Adobe;
  • Ако вече работите със софтуер на Adobe, можете да направите ъпгрейд към по-новите версии;
  • Предлагаме ви персонална консултация за по-лесен избор на продукти, които биха се вписали най-ефикасно в цялостния печатен процес;
  • Оказваме ви пълно съдействие в процеса на инсталация и активация на избраните от вас приложения, за да ги включите в работата си веднага.

 

Продуктите на Adobe в услуга на печата 

Очаквайте много скоро в секцията за софтуер на нашия сайт полезни детайли за продуктите на Adobe, които са чудесен отговор за нуждите на печата, вписват се в цялостните системи за предпечат и работят за успехите на компанията.   

Свържете се с нас на sales@gedbg.com и на тел. 02 80 61 264, за да ви разкажем повече за софтуерните решения на Adobe!

 

За Adobe

Adobe е компания производител на емблематични софтуерни инструменти за целите на графичния дизайн както за нови художници, така и за утвърдени марки. С изключително успешните си продукти за мултимедийна обработка, Adobe е незаменимо име в света на печата. 

За ГЕД ООД

ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.


 

Вижте и други варианти за софтуери, които помагат в дизайна.