Новини

Модулът PDF Review на Enfocus постигна съответствие с Ghent PDF Output Suite
01 Юни / 2020 г.

Модулът PDF Review на Enfocus постигна съответствие с Ghent PDF Output Suite

На 11 март 2020 Работната група в Гент (The Ghent Workgroup) обяви, че Enfocus PDF Review Module, мощното и ефективно откъм разходи решение за преглед и одобрения на PDF файлове, е преминало критичния тест за определяне на качеството на показване на PDF/X-4 документи и сега е изцяло в съответствие с Ghent PDF Output Suite 5. 

С Enfocus PDF Review Module автоматизирате и замествате ръчните дигитални цветни проби. Инструментът PDF Review е модул на Switch, който осигурява интеграцията на процеса по проверка в работния поток на Switch.

Работната група в Гент предлага програма за определяне на съответствие за доставчици, които отговарят на Ghent PDF Output Suite 5. Резултати от получени печатни продукти от работния поток Enfocus PDF Review Module са удостоверени от GWG Process Control Subcommittee и оценени като изцяло съответстващи.

Ghent Output Suite 5 е лесен начин да тествате вашия PDF работен поток. Работната група в Гент, която е базирана в Белгия, разработва спецификации и дефинира правила за определяне дали PDF документите са в съответствие с изискванията за качествен печат в зависимост от специфичния процес на производство.

Вижте повече по темата в статията от сайта на Работната група в Гент Enfocus PDF Review Module achieves compliancy with the Ghent PDF Output Suite.