Новини

Софтуерът ONYX 18 вече на пазара
21 Август / 2018 г.

Софтуерът ONYX 18 вече на пазара

Ново цветово изживяване, мощност на следващото ниво и висококачествен печат, които печатниците могат да предоставят на своите клиенти

 

Onyx Graphics, Inc. обявява глобалната наличност на ONYX 18 - най-новата версия на софтуера за широкоформатен и супер широкоформатен печат. Тя включва нови цветови технологии за точност на цветовете, последователност и съответствие със стандарти като G7 и Fogra, които доставчиците на печатни услуги могат да предоставят на своите клиенти.

ONYX 18 обхваща цялото продуктово портфолио от ONYX решения, включително софтуера за работен поток - ONYX Thrive; както и RIP софтуерите ONYX RIPCenter - всички необходими инструменти за широкоформатно студио или печатница; ONYX ProductionHouse - с високо ниво на автоматизация; ONYX PosterShop - за печат с няколко принтера.

Програмата вече е достъпна за всички клиенти на ONYX Advantage, които могат да поискат ключ за актуализация, както и за всички останали клиенти за незабавна покупка. Абонаментната програма ONYX Advantage предоставя на потребителите на софтуер ONYX бърз и лесен начин да запазят текущия си софтуер и да осигурят инвестициите си. Клиентите, които не са абонати на ONYX Advantage, могат да се свържат с нас за повече информация.

"ONYX 18 представлява следващото поколение широкоформатни софтуерни възможности за печат", казва Bryan Manwaring, Директор продуктов маркетинг в Onyx Graphics. "Подобренията наистина вдигат нивото, като предоставят на печатниците възможността да валидират цветовете, да отговарят на стандартите и да поддържат последователност, за да получат възможно най-добрата продукция."

Софтуерът бе разгледан за първи път на Международното изложение Sign Expo в Орландо, 22-24 март. Той бе официално обявен на FESPA Global Print Expo в Берлин на 21-23 май, където софтуерът ONYX 18 спечели непосредствено признание при стартирането си от European Digital Press, като беше удостоен с Награда EDP за най-добър софтуер за управление на цветовете за 2018 г.

 

Основни функции

Последното издание на ONYX 18 дава на потребителите ново цветово изживяване, като същевременно осигурява последователност, надеждност и мощност в печатната среда.

Акценти на ONYX 18 включват:

  • ONYX Color, водещ в индустрията инструмент за цветове, включва основни подобрения за комбинации с черни мастила, които осигуряват по-голяма детайлност на сенките, текстура и дефиниция, както и повишена наситеност на червеното и оранжевото, без да се отразява на икономията на мастило. Приложенията, придобиващи най-много ползи от това, са печатът върху текстил и реклами върху меки повърхности.
  • ColorCheck, нов подход за управление на процесите, който дава възможност на доставчиците на печатни услуги да гарантират точност на цветовете за своите клиенти, както и да осигурят последователност на резултатите между устройствата с течение на времето.
  • ColorCheck осигурява съответствие със стандартите, включително G7 и Fogra, както и базово тестване за контрол на процесите и вградени индикатори за рекалибриране на принтера.
  • PosterColor 2.0 - технология, въведена за пръв път в индустрията от Onyx Graphics, използва новото поколение интелигентно рендване, за да увеличи насищането на плътни цветове във всички типове изображения.
  • AccuBoost, нов за ONYX 18, е итеративна техника за точност на ICC профилите.
  • APPE 4.8 ускорява обработката на шаблони, маски и прозрачности със супер бързи алгоритми за рендване на сложни типове файлове, което води до големи печалби.

 

Прочетете защо FASTSIGNS въвежда ONYX в цялото си производство