Новини

Kodak предоставя следващо ниво на бизнес растеж с нова услуга в PRINERGY Cloud за предвиждане използването на мастило и пластини
08 Август / 2018 г.

Kodak предоставя следващо ниво на бизнес растеж с нова услуга в PRINERGY Cloud за предвиждане използването на мастило и пластини

Намаляване на разходите и оптимизация на работния преоцес чрез следене на данните за миналото и очакваното използване на мастило и пластини

 

Kodak обяви новия си софтуер за анализ на решенията (Decision Analytics Software) като услуга от системата за работен поток KODAK PRINERGY. Иновацията е решение, което оптимизира използването на консумативи в печатната машина, като помага на офсетовите печатници да намерят нови начини на спестяване. Тази нова нова услуга автоматично ще анализира и предскаже употребата на мастило в печатната машина, което ще позволи на печатниците да подобрят ефективността, да намалят разходите и да намалят риска.

 

Прочетете повече за Софтуерa на KODAK за управление на работния поток PRINERGY 8

 

Decision Analytics - услуга за използване на мастило и пластини позволява на печатниците по-ефективно да структурират своето бизнес и трудово планиране, да оценяват поръчки и да вземат решения за закупуване на консумативи. Всичко това се случва на база собствени данни на печатниците за миналотото и бъдещото (очаквано) използване. Възможността за следене на резултатите според производствената база, печатната машина, продукта и / или поръчката ще им позволи бързо да разкрият бизнес прозрения и да отговорят на изискванията на клиентите, като същевременно намалят производствените си разходи. Печатниците ще могат да оценяват поръчки по-точно, осигурявайки си конкурентно предимство, без да се жертва маржа на печалба. Производителите на опаковки и преработвателите на суровини ще се възползват от контрола на наличностите на мастила, като те могат да намалят разходите за унищожаване на опасните отпадъци и разходите за съхранение.

Предимствата на новата услуга за използването на мастило и пластини включват:

  • Високо ниво на Бизнес разузнаване. Получавате информация за бизнеса, като преглеждате миналото и очакваното потребление на мастило според разделението. То може да бъде въз основа на компанията, според дивизията, според местоположението на централата, според печатната машина, според типа продукт и / или поръчка.
  • Намалени разходи за труд. Оптимизирате планирането на производството, за да позволите на висококвалифицираните служители да се съсредоточат върху друга съществена работа.
  • Подобряване на точността при оценяване на поръчката. Ефективността, получена от разбирането на данните за минало потребление на мастило, позволява оценяването да бъде много по-прецизно. Това отваря вратата фирмата да бъде по-конкурентна, когато оценява нова поръчка, без да се жертва маржа на печалба.
  • Намаляване на разходите за съхранение на консумативите. Възможност да се премине към модел при поискване, като се намалят разходите и рисковете от превишаване на складовата наличност. Купувате и смесвате само точното количество мастило, от което се нуждаете, за да отпечатате поръчка и нито капка повече.
  • Намаляване на опасните отпадъци. Намалявате излишъка при доставките на мастило и свързаните с това разходи за унищожаване на отпадъка.
  • Увеличаване растежа на стъпките за управление. Знанието е сила. Използвайте данните за използваното мастило, за да намалите разходите, да намалите риска и да увеличите рентабилността.

 

“Услугата за използване на мастило и пластини на KODAK отваря вратата за мащабно наблюдение на действителните разходи на печатниците при производство. Тя им дава уникалната възможност да оптимизират производствения процес и да намалят разходите, което в крайна сметка води до увеличаване на рентабилността.”, казва Алън Браун, вицепрезидент и генерален директор на Unified Workflow Solutions на Kodak. “Това безпрецедентно нововъведение в индустрията за печатарство и опаковане ще предефинира оперативната ефективност и ще доведе до следваща стъпка в развитието за нашите клиенти.”

 

Свържете се с нас за повече информация за новата услуга за използване на мастило и пластини в Kodak PRINERGY
Свържете се с нас