Новини

Посрещнете GSE Dispensing - водещ производител на смесителни станции и системи за подготовка и управление на наличности с мастила
10 Януари / 2024 г.

Посрещнете GSE Dispensing - водещ производител на смесителни станции и системи за подготовка и управление на наличности с мастила

Добре дошли на GSE Dispensing!

С нетърпение ви съобщаваме, че подписахме договор за представителсво с GSE Dispensing - производител на завършени системи за подготовка и управление на мастила, лакове и бои.

Искате да подготвяте и смествате сами своите мастила за бърза и точна подготовка на поръчки? 

Имате остатъчни количества с мастила, който в крайна сметка се изхвърлят на боклука?

GSE Dispensing са решения от край до край, които ви позволяват да подготвяте сами своите мастила, да ги разбърквате непосредствено преди печат и да управлявате и използвате остатъчните наличности чрез автоматизирана и точна система, която ви води сама през процеса!

 

Печатниците и производителите, които имат съществуващи системи GSE Dispensingмогат да се възползват от поддръжка за наличното им оборудване директно от нас!

 

Кои са GSE Dispensing

Индустриалният печат и производството на опаковки са с все по-високи изисквания за кратки срокове, точност и високо качество на продукцията - няма време за губене и място за грешки. GSE анализират тази тенденция и създават критични за контрола и опростяване на производството продукти за работа с мастила и покрития.

Със седалище в Брумен, Холандия и над 45 годишен опит, GSE е производител на стабилно, бързо и интелигентно оборудване за дозиране и разбъркване и многофункционален модулен софтуер за проследяване и управление на мастила, пасти, лакове и бои за целия производствен процес.

 

Какви продукти от GSE за подготовка и управление на мастила ще откриете вече и в ГЕД

Сместителните станции и системи на GSE ви позволяват да спестите значителни разходи, да съкратите в много голяма степен процеса по създаване на мастила, бои, покрития и пасти, да оптимизирате склада си с остатъчни количества и най-вече да контролирате процеса много по-точно и детайлно.

В ГЕД ще откриете цялото портфолио от решения на доставчика, с които можете да постигнете самостоятелна подготовка и проследяване на наличностите за вашите мастила - от малки продукти за претегляне и смесване, до затворени от начало до край системи за управление на мастила и покрития.

Смесителни станции и дозиращи системи за мастила, лакове и бои

Смесителните станции за мастила и лакове ви позволяват да станете независими и да достигате вашите цветови цели по-бързо и точно. С тях формулирате количествено и забърквате своите цветове в различни разфасовки според изискванията на поръчката.

Благодарение на точността и автоматизацията на процеса можете да използвате както стандартни компоненти за постигане на желаните цветове, така и остатъчни количества, които в момента имате на склад.

 • Ръчни, полуавтоматизирани и автоматизирани станции за разбъркване на мастила
 • Дозиращи системи за определяне на точните количества с мастила в малки и големи обеми
 • Контролна везна за проследяване на остатъчни мастила
 • Блендери и разбъркващи системи за различни форми на съдове за мастила

Модулен софтуер за завеждане и проследяване на наличности

Многофункционалният софтуер за управление на мастила ви позволява да подготвяте поръчки и да следите наличните количества с мастило и покрития. 

 • Софтуерът се грижи за приготвянето на формули, планира производствените цикли, рециклира върнатите мастила и проследява номерата на партидите.
 • Възможност за калкулация на поръчки - операторът въвежда желания резултат и софтуера дава информация кое от мастилата в склада може да използва за разбъркване
 • Възможност за запазване на информация за мастила и количества за специфични дизайни
 • Интеграция с Вашата ERP или MIS Система
 • Много други опции за пълно и точно управление и проследяване на вашите мастила и покрития

 

Защо да се възползвате от самостоятелни решения за смесване и управление на мастила

По-добри резултати

Системите на GSE могат да дадат и да поддържат конкурентно предимство за печатниците и производителите на опаковки, етикети, комерсиални продукти за големи брандове, текстилни продукти и интериорни дизайни чрез:

 • значително намаляване на времето за изчакване за подготовка
 • осигуряване на напълно точно, повторяемо качество на цвета
 • намаляване на отпадъците и отпечатъка върху околната среда
 • ускоряване на времето за реакция и вземане на решения.

Лесни за работа персонализирани решения

Системите са бързи, точни, здрави, лесни за използване, почистване и поддръжка.

Архитектурата на оборудването и софтуера е модулна, което означава, че можем да предоставим персонализирани решения, за да отговорим на вашите изисквания за приложение, производителност, пространство или бюджет.

Поддръжка и съдействие

Вашият успех и висока ефективност на производство без прекъсване са най-важният приоритет за нас и знаем, че всяка секунда от производственото ви времето е от значение. 

Екипите на ГЕД и GSE съвместно сме на насреща за гладко инсталиране, пускане в експлоатация и последваща поддръжка на вашите системи за бърза и точна подготовка и управление на мастила и покрития.


Разгледай Смесителни станции и дозиращи системи за мастила и покритие

Разгледай Софтуер за управление, подготовка и проследяване на мастила и покрития

Разгледай още:

Свързани продукти