Новини

Uteco и Gap подписаха споразумение за съвместна работа, влизайки в стратегическо партньорство за опаковъчната индустрия
20 Декември / 2023 г.

Uteco и Gap подписаха споразумение за съвместна работа, влизайки в стратегическо партньорство за опаковъчната индустрия

Нашият партньор Uteco, лидер в производството на печатни машини със стратегически план за иновации и растеж, обединява усилия с Gap, водещ разработчик на производствени линии за филми и фолиа, решен да се справи с възникващите предизвикателства в гъвкавите опаковки. 

Част от целите и ключовите елементи от стратегията, които си поставят двете компании включват комбинация от бизнес, производствени и комуникационни действия, за да подпомогнат производителите на опаковки.

Бизнес синергия

Заедно Uteco и Gap ще използват силата на своите преки и непреки канали за продажба, предоставяйки разнообразен набор от решения, за да отговорят на уникалните нужди на всеки производител на опаковки.

Оперативно взаимодеиствие 

Оптимизирайки оперативните дейности в това партньорство, двете компании целят да предефинират стандартите за обслужване на клиенти, осигурявайки надеждност и поддръжка чрез споделени мрежи, с които да подпомагат работата и производството на своите клиенти.

Маркетинг колаборация

Uteco и Gap ще си сътрудничат по инициативи за комуникация и разпространение, създавайки стабилно пазарно присъствие, което не само подобрява видимостта на продуктите, но и разширява обхвата на клиентите.

Това партньорство дава началото на един интересен преход в опаковъчната индустрия. Обединението на двете компании ще позволи създаването на серия от полезни инструменти за производителите на опаковки. Uteco и Gap се ангажират с насърчаване на иновациите, разширяване на технологичните и производствените ограничения и определяне на нови индустриални стандарти. С готовност да предоставят решения с висока стойност, двете компании целят не само да отговорят, но и надхвърлят очакванията на печатниците за опаковки.

За Uteco

Uteco е италианска компания, един от най-големите производители на машини за флексо печат в света и лидер в иновациите и продажбите на флексо печатни машини, машини за дълбок печат и ламинатори от най-висок клас. Компанията продължава активно своя стратегически план за растеж, който цели да разшири възможностите на производителите за опаковки, за да могат те да постигат безпроблемно своите производствени и бизнес цели.

За Gap

Gap е италианска компания, специализирана в проектирането и производството на специални машини за екструдиране на филми и фолиа за опаковъчната индустрия, която има за цел да реши много от възникващите предизвикателства пред производителите за гъвкави опаковки.

 

Очаквайте полезни иновации и трансформиращи решения от новосъздаденото партньорство!

 


Разгледайте Машини за флексо печат на Uteco

Разгледайте Машини за дълбок печат на Uteco

Разгледайте Машини за ламиниране и каширане на Uteco