Новини

По-ефективна автоматизация в печатния работен поток с новия Kodak Prinergy версия 10.0
17 Октомври / 2023 г.

По-ефективна автоматизация в печатния работен поток с новия Kodak Prinergy версия 10.0

Kodak продължава да инвестира в подобряване на производителността, функционалностите и сигурността на своя софтуер за цялостен работен поток за печат на опаковки и комерсиален печат.

Решенията на Kodak Prinergy предлагат интелигентна автоматизация, плавно управление на поръчки, обработка на файлове, комуникация с клиента и съвпадение на цветове за конвенционален и дигитален печат. Те са достъпни в инструменти, инсталирани във вашата среда или в облачна система, която може да се използва отдалечено.

Prinergy е съвместим с огромен набор от софтуери и оборудване на трети страни.

Новата версия Prinergy 10.0 предоставя многобройни подобрения и нови функции за повече продуктивност и сигурност на приложенията. Ето някои от тях:

  • Новите Marks JTP (Job Ticket Processor) Pooling и Archive & Retrieve JTP Pooling могат да избегнат някои често срещани проблеми при обработката на поръчки и да увеличат скоростта. 
  • Подобренията в поставянето на Preps SmartMarks във вашите монтажи носят по-голяма ефективност и точност
  • Автоматичното преобразуване на цветови шаблони от софтуера Harmony към софтуера Colorflow опростява този преход и елиминира голяма част от човешките грешки.
  • Добавена е възможност за даване на коментари към отделните действия на RBA (автоматизация, базирана на правила), което улеснява предаването на важна информация между търговците, операторите и целия екип. 

В допълнение, Prinergy 10.0 предлага повишено ниво на сигурност и стабилност с:

  • поддръжка за най-новата операционна система Apple macOS 13;
  • наличие на Prinergy Setup в HTML5;
  • нов 64-битов плъгин за Adobe Acrobat;
  • използване на HTTPS в Prinergy Business Link, който поддържа комуникация на данни между системата Prinergy и вашия MIS.

Версия 10.0 на PRINERGY Workflow издига автоматизацията на по-високо ниво с многобройни подобрения и нови функционални възможности. Тези подобрения ви помагат рационализирате още повече вашия работен поток с повече защита на инфраструктурата и подобрения в ежедневния производствен процес.


Разгледай повече за работния поток Kodak Prinergy