Новини

Onyx Graphics стартира софтуер ONYX 18 на FESPA
02 Юли / 2018 г.

Onyx Graphics стартира софтуер ONYX 18 на FESPA

Създаване на ново цветово изживяване с по-високо ниво на функционалност и превъзходни резултати, които производителите на печатни продукти могат да дадат на своите клиенти

 

Onyx Graphics, Inc. обяви ONYX 18, най-новата версия на софтуера за широкоформатен и супер широкоформатен печат, печелил множество награди. ONYX 18 въвежда нови цветови технологии за точност на цветовете, последователност и съответствие със стандарти като G7 и Fogra. Те могат да служат като доказателства, които доставчиците на печатни услуги да предоставят на техните клиенти. Това е първото решение, съвместимо с iccMAX - новият стандарт, препоръчан от ICC за всички широкоформатни и супер широкоформатни приложения за печат, включително текстил и реклама върху меки повърхности. Новият ONYX доставя ново ниво на мощност и надеждност на цялото портфолио от продукти ONYX с най-новата версия Adobe® PDF Print Engine (APPE 4.8), високоскоростна платформа за печат с висока прецизност, за по-голяма консистенция и надеждност през етапите на проверка. В комбинация с нови динамични инструменти за производство на печатни продукти и оптимизирани предварителни настройки, ONYX 18 осигурява бързи и превъзходни резултати за всички приложения за широкоформатен печат.

“С пускането на ONYX 18, Onyx Graphics отново вдигна нивото, когато става въпрос за възпроизвеждане на цветове и ефективност.”, казва Mark Lewiecki, старши продуктов мениджър в Adobe. “Приносът на Onyx Graphics за науката за цветовете в индустрията позволява на печатниците да се възползват пълноценно от текущите нововъведения в технологиите за мастилено-струйни принтери. С Adobe PDF Print Engine вече наличен във всички решения на ONYX, клиентите могат да очакват още по-голяма надеждност, стабилност и повторяемост на качеството в своите работни потоци, особено когато задачите са създадени с помощта на Adobe Creative Cloud приложения като Illustrator CC, Photoshop CC и InDesign CC.”

“ONYX 18 предизвиква статуквото в съществуващите решения за печат.”, споделя Брайън Мануъринг, директор продуктов маркетинг в Onyx Graphics, Inc. “Тази версия поставя мощните възможности на ONYX в ръцете на доставчиците на печатни услуги, за да се отличават пред конкуренцията си със зашеметяващо качество на резултатите, което буквално могат да докажат на своите клиенти.”

Софтуерът ONYX 18 е достъпен за цялото продуктово портфолио от ONYX решения, включително работния поток ONYX Thrive, ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и ONYX RIPCenter RIP.

Акценти на софтуера ONYX 18:

 • ONYX Color, водещ в индустрията инструмент за цветове, включва основни подобрения за комбинации с черни мастила, които осигуряват по-голяма детайлност на сенките, текстура и дефиниция, както и повишена наситеност на червеното и оранжевото, без да се отразява на икономията на мастило. Приложенията, придобиващи най-много ползи от това, са печатът върху текстил и реклами върху меки повърхности.
 • ColorCheck, нов подход за управление на процесите, който дава възможност на доставчиците на печатни услуги да гарантират точност на цветовете за своите клиенти, както и да осигурят последователност на резултатите между устройствата с течение на времето.
 • ColorCheck осигурява съответствие със стандартите, включително G7 и Fogra, както и базово тестване за контрол на процесите и вградени индикатори за рекалибриране на принтера.
 • ONYX 18 е първото съвместимо с iccMAX решение, нов стандарт, препоръчан от ICC за всички широкоформатни и супер широкоформатни приложения, включително меки повърхности и текстил.
 • PosterColor 2.0 - технология, въведена за пръв път в индустрията от Onyx Graphics, използва новото поколение интелигентно рендване, за да увеличи насищането на плътни цветове във всички типове изображения.
 • AccuBoost, нов за ONYX 18, е итеративна техника за точност на ICC профилите.
 • APPE 4.8 ускорява обработката на шаблони, маски и прозрачности със супер бързи алгоритми за рендване на сложни типове файлове, което води до големи печалби. APPE 4.8 осигурява възможност за обработка на цветовете с до 127 канала, които могат да бъдат определени и използвани във всеки регион.
 • Функционалността за размножаване е включена в ONYX Thrive, което позволява на потребителите да създават модели с всички типове изображения за разнообразни приложения за печат, включително работни потоци за принтиране и изрязване, както и текстилни приложения.
 • Нови динамични инструменти за производителност на печата, включително:
  • Функция за бързо търсене - Swatch Books.
  • Swatch Books поддържа специални мастила за отпечатване на всякакъв материал
  • Лесно позициониране на елементите за изрязване при подготовката на заданието
  • По-големи визуализации за вместването и възможност за ротация, за съответствие с настройките на принтера.

 

ONYX 18 вече е на разположение за потребителите. Програмата ONYX Advantage предоставя на потребителите на ONYX лесен начин да държат своя софтуер актуален и да опазят инвестициите си.

 

За Onyx Graphics, Inc.

С повече от 25 години иновации, Onyx Graphics са се посветили на това да помагат на клиентите да увеличат продуктивността си, да намалят разходите и да придобият конкурентно предимство чрез превъзходно качество на печата и цвета. Страстта на компанията за постигане на превъзходно качество на цвета води до разработването на Onyx Color, софтуерното ядро на Onyx Graphics, оптимизирано специално за широкоформатни мастилено-струйни принтери. Иновативни, продуктивни и доволни клиенти по цял свят, мотивират компанията да разработва и усъвършенства водещите си технологии. Глобална мрежа от партньори и дългогодишни връзки с производителите на принтери, позиционират Onyx Graphics като един от пазарените лидери на мощен и надежден софтуер за работен поток на широкоформатни принтери.

 

Прочетете повече за успешното внедряване на ONYX в производството:

Печеливша комбинация от скорост между Andretti Autosport и ONYX SiteSolutions

ONYX Hub увеличава рентабилността за компанията Dr. Sticker

 

Свързани продукти