Новини

10 Март / 2017 г.

ONYX 12.1 се свързва с Konica Minolta FD-9

Onyx Graphics и Konica Minolta обявиха напълно интегрираната поддръжка за автоматично сканиращият спектрофотометър FD-9 в ONYX 12.1, която влиза в сила веднага.

Софтуерните драйвери на ONYX 12.1 увеличават скоростта и изпълнението, а опростеният потребителски интерфейс и професионалните довършителни инструменти, позволяват да свършите повече за по-кратко време. Това перфектно се интегрира с бързия, приспособим, напълно автоматизиран четец на скали Konica Minolta FD-9. Потребителите на ONYX могат да се възползват от бързи измервания на повече съвместими медии.

"Konica Minolta FD-9 е впечатляващо устройство. Убедени сме, че клиентите ще бъдат доволни да видят, че модерните инструменти за измерване на цвета предлагат едновременно скорост, точност и лесна употреба. Това е много добро съчетание с новите функции, които интегрирахме в ONYX 12.1, за да подобрим производителността за нашите клиенти", споделя Bryan Manwaring, Директор "Продуктов Маркетинг" в Onyx Graphics.

"Откакто представихме първите М1-инструменти на печатната индустрия, все повече и повече потребители се възползват от нашата иновативна технология. FD-9 е инструмента, който всеки трябва да притежава за ефективно управление на цвета във всяка печатница. Много сме щастливи, че сега всички потребители на ONYX могат да подобрят своя цветен поток",
 споделя Claas Bickeböller, Продуктов Мениджър „Графични изкуства“ в Konica Minolta Sensing.

Всички различни версии на ONYX 12.1 се свързват с FD-9, предлагайки цветова калибрация и лесно профилиране на цвета.

 

За Onyx Graphics, Inc.

С повече от 25 години иновации, Onyx Graphics са се посветили на това да помагат на клиентите да увеличат продуктивността си, да намалят разходите и да придобият конкурентно преимущество чрез превъзходно качество на печата и цвета. Страстта на компанията за постигане на превъзходно качество на цвета води до разработването на Onyx Color, софтуерното ядро на Onyx Graphics, оптимизирано специално за широкоформатни мастилено-струйни принтери. Иновативни, продуктивни и доволни клиенти по цял свят, мотивират компанията да разработва и усъвършенства водещите си технологии. Глобална мрежа от партньори и дългогодишни връзки с производителите на принтери, позиционират Onyx Graphics като един от пазарените лидер на мощен и надежден софтуер за работен поток на широкоформатни принтери.