Новини

Нова ера в редакцията на файлове за опаковки: PACKZ 10 от HYBRID Software
21 Юни / 2024 г.

Нова ера в редакцията на файлове за опаковки: PACKZ 10 от HYBRID Software

Новата версия на популярния PDF редактор от HYBRID Software - PACKZ 10 въвежда много иновации, които подобряват значително производството на опаковки. Тази иновативна софтуерна разработка предлага редица нови възможности за графична обработка за опаковки.

 

Ключови подобрения в PACKZ версия 10

Интеграция с EngView CAD

PACKZ 10 въвежда безпрецедентна свързаност със софтуерите за проектиране на опаковки на EngView. Това дава на потребителите да завършат целия цикъл от идеята и разработката, до техническата обработка и печата на опаковката. 

Интеграцията значително разширява възможностите за редакция на файлове за опаковки, като същевременно автоматизира много процеси.

 

Революционна 3D технология

С усъвършенстваната Capture 3D технология (представена за работа с термосвиваеми опаковки по-рано тази година), PACKZ 10 се издига на ново ниво и може да прави прецизна обработка на файлове за печат върху метални кутии

Детайлните деформационни мрежи и функцията за 3D визуализация в реално време отварят нови възможности за подготовка на метални опаковки.

 

Оптимизация на къси тиражи с Packzimizer

Packzimizer - технологията на HYBRID Software за автоматично оформление и стъпково повторение при ролния дигитален печат на етикети и листовия офсетовия печат - вече включва интелигентни алгоритми за управление на поръчки в къси тиражи.

Софтуерът анализира данните за поръчката и подобрява разположението на етикетите върху ролката или листа, позовавайки се на количеството и размера. Това води до максимално добро използване на медията и увеличаване на производителността на печатната машина.

 

Повишена ефективност в производството на опаковки

PACKZ 10 е разработен с мисъл за нуждите на съвременните печатници за опаковки. Независимо дали работите с дигитален или конвенционален печат, този мощен редактор на опаковки ще ви помогне да оптимизирате работния си процес и да повишите продуктивността си.

Паскал Уибо, продуктов мениджър в HYBRID Software, споделя: "Представихме PACKZ 10 на drupa 2024 и той беше посрещнат с голям ентусиазъм. HYBRID Software е посветен на предлагането на отворени, съвместими и иновативни решения, които могат да се използват ефективно и с увереност от производителите на етикети и опаковки. Последната версия на PACKZ е доказателство за това."

Подгответе се да изведете вашата графична обработка за опаковки на следващото ниво с PACKZ 10!


Прочетете какъв е Новият начин за предпечат на опаковки

Вижте Успешна история: Редакция, монтаж и подготовка за печат на файлове за опаковки и етикети в кратки срокове и с лекота

Разгледайте Софтуера за редакция и обработка на файлове за опаковки - PACKZ