Новини

31 Май / 2017 г.

HYBRID Software е новият член на Ghent Workgroup

The Ghent Workgroup (GWG) представлява общност от печатници и издателски дружества, включително  доставчици, асоциации, образователни институции и организации. Hybrid Software е новият член сред доставчиците в организацията и се обвързва напълно да подкрепя и прилага спецификациите на Ghent Workgroup в предлаганите от нея решения.

С репутация на един от индустриалните лидери в Европа и САЩ, Ghent Workgroup непрекъснато разработва множество спецификации и добри практики за обмен на PDF файлове, инструменти за автоматизация и тестови процеси за постигане на постоянен краен резултат.

Наскоро Ghent Workgroup обявиха пускането на Ghent PDF Output Suite 5.0, който помага да се определи дали работните потоци работят така, както се очаква, открива бързо и по лесен начин грешки в тях. По-рано тази година групата пусна спецификацията GWG2015, пригоденa към разработките и добрите практики в индустрията.

Nick De Roeck, CTO в HYBRID Software, коментира: " Hybrid e инвестирала повече от 20 човешки години в софтуерно инженерство за създаването на PDF библиотека, намираща се в основата на всички  наши технологии и продукти, като PACKZ PDF редактора и нашия софтуер за работен поток CLOUDFLOW.  Имаме дълбоки традиции и траен ангажимент към PDF стандарта, за нас е чест и сме ентусиазирани да се присъединим към GWG. Смятаме, че това е невероятен и уникален форум на организации от индустрията, където доставчици и потребители работят заедно за благото на всички PDF потребители".

David Zwang, Председател на Ghent Workgroup, заключава: "Ние сме ентусиазирани от присъединяването на HYBRID Software към GWG,  за да ни помогне да продължим с фокуса си върху работния поток и добрите практики в производството на опаковки. Техният опит в областта на производството на опаковки допринася още повече опит към нашия екип."

GWG 2017 PDF Survey

Като международна организация, която представлява печатната и издателската общност, Ghent Workgroup  се нуждае от организации със знания и опит в областта на PDF работния поток, които да участват в проучването. Отнема само няколко минути, за да се направи проучването и може да бъде споделено и с други потребители в PDF работния поток. Кликнете тук за да участвате в проучването.

За Ghent Workgroup

Ghent Workgroup, създадена през Юни 2002, е международна асамблея от индустриални асоциации, доставчици, образователни и индустриални членове от цял свят. Целта на Ghent Workgroup е да въведе и разпространи процесни спецификации за добри практики в областта на графичните работни потоци.

От основаването си преди почти 15 години, организацията постоянно създава множество спецификации за обмен и обработка на PDF, както и разработва полезни инструменти за автоматизация и тестване на процесите и постигането на постоянство при PDF файловете за печат и публикуване - всички достъпни безплатно на www.gwg.org.

Някои от членовете на асоциацията на графичните изкуства включват: BRIF (Великобритания), CIP4 (Швейцария), CMBO (Холандия), ERA (Германия), Febelgra (Белгия), FESPA (Великобритания), FTA (САЩ), Medibel+ (Белгия), PDFX-ready (Швейцария),  Printing Industries of America (САЩ), UNIIC (Франция) и VIGC (Белгия).

Някои от членовете-доставчици са: Adobe, Agfa, callas software, CHILI publish, Dalim Software, EFI, Enfocus, Esko, GMG, Heidelberg, Hybrid Software, Kodak, Océ, Ricoh, Quark, Ultimate Technographics, и Xerox IMPIKA.

Индустриални членове са: JP/Politikenhus, Litografia Rosés, PB-Consult, Phototype, Pragmeta, Sagamgraphic and Square. Образователни членове са : Университета Ryerson,  Медийния университет в Щутгарт и Университета на Wuppertal.

 

Всички продукти и услуги са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните собственици и са запазени.