Новини

23 Юни / 2017 г.

ONYX SIteSolutions дебютира успешно на ISA Expo и FESPA Digital

Onyx Graphics представи нови продукти на ISA Expo и FESPA Digital, с които обхванаха Америка и Европейския регион с посланието на ONYX SiteSolution: „Обединете бизнеса и производството в широкоформатния печат”. Onyx Graphics са изключително горди да представят ONYX Hub, най-новия продукт - част от семейството на продуктовото решение ONYX SiteSolutions, който ще бъде пуснат на пазара това лято. ONYX Hub предоставя интуитивни данни от цялата печатна система, като по този начин подпомага собствениците в процеса на вземане на решения. Onyx Graphics също така показаха ONYX12.2., който излиза през Юни 2017 - с мулти-ролни функционалности, управление на страници и печатни медии, за да оптимизира работния поток и да увеличи автоматизацията на приложенията.

ISA Expo, което се проведе в Лас Вегас, Невада на 20-22 Април, предостави идеалната възможност на посетителите да изпитат мощността на ONYX SiteSolutions. Onyx Graphics за първи път направи пред премиера на ONYX Hub на ISA Expo. С над 20 500 посетители на шоуто, всички бяха насърчени да спрат пред щанда на Onyx Graphics и да научат повече за иновативния и уникален подход за обединението на бизнеса и производството.

Onyx Graphics спечелиха наградата за иновации в категорията "Бизнес решения и Софтуер" на ISA Sign Expo 2017. Наградата е в областта на знаците, графичната и визуална комуникация и е признание за лидерите в индустрията, които са създали нови и иновативни продукти. Софтуерът ONYX 12.2 включва повишена скорост и производителност, опростен потребителски интерфейс, повишена автоматизация и съвременни довършителни инструменти, които позволяват да свършите повече работа за по-кратко време. 

FESPA Digital

FESPA Digital се проведе в 10 зали с обособени зони за дигитален и текстилен печат, на 8-12 Май в Hamburg Messe, най-голямото FESPA изложение до момента. Чисто новият щанд на ONYX бе заобиколен от посетители през 5-те дни на събитието. Изложението даде възможност на хиляди гости да видят пред премиерата на ONYX SiteSolutions и предварителното пускане на ONYX 12.2, както и на ONYX Hub - първият интелигентен бизнес инструмент за широкоформатен печат.

Onyx Graphics отбелязаха рекордни посещения и се зарадваха да видят много от своите клиенти и дистрибутори, които бяха ентусиазирани за ONYX 12.2 и ONYX Hub.

За ONYX SiteSolution

В днешно време печатниците се нуждаят от решения, които да увеличат производителността и приходите, намалят разходите и да повишат ефективността им, за да останат конкурентноспособни. ONYX SiteSolution е портфолио от продукти, които прилагат уникален подход, даващ на собствениците точна информация за печатните поръчки, разходите и продуктивността на цялото производство. ONYX SiteSolutions е насочен към  свързване на  работните потоци в печатниците и  предоставя информация от тях, необходима  при вземането на бизнес решения.

За ONYX 12.2

Софтуера ONYX 12.2 ще бъде пуснат за ONYX Thrive, ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и ONYX RIPCenter. Някои от основните функции на ONYX 12.2 са:

  • Както при версия 12.1, софтуера ONYX 12.2 обработва повече файлове за по-кратко време, с помощта на 64-ботова платформа за RIP и приложения със скорост, което подобрява възвръщаемостта с около 30%.  Средното време на ONYX 12.2 е три пъти по-бързо от това на ONYX 12 за обработка на полутонове. Скоростта за обмен на данни при големите формати също е три пъти по-висока.
  • Изцяло нов мулти–ролеви интерфейс, който осигурява интерактивен работен поток с голяма гъвкавост и автоматизация.
  • Подобрено управление на мащаба и размера на страницата за оптимизиране на печатните конфигурации и настройките на поръчките.
  • Персонализиране на устройството, на база двупосочната комуникация, включително лесна видимост на нивата на мастилото, статус на печата и информация за хартията.
  • Пълна поддръжка на цветното устройство Konica Minolta Autoscan Spectrophotometer FD-9, което позволява бързо, гъвкаво и напълно автоматизирано чете на графики за подобряване на работния поток и продуктивността, специално проектирано за управление на цвета и големите индустриални печатници.

Свързани продукти