Новини

26 Август / 2019 г.

GUA създава пространство за усъвършенстване и през 2019

За поредна година световната организация GUA провежда специално събитие за потребители на Kodak

Ако се интересувате от обмен на идеи и най-добри практики с други потребители на Kodak от цял свят конференцията GUA е точно за вас! GUA 2019 ще се проведе за пореден път ексклузивно за клиенти на Kodak и ще събере водещите европейски печатници под един покрив. Тази година за локация на изданието е избрана столицата на Германия - Берлин. 

GUA не е просто едно ежегодно събитие за печат. Това е общност, която предоставя и споделя информация, обучения и инструменти, за да помогне на нейните посетители и членове да се развиват успешно в индустрията на графичните комуникации.

През последните повече от 20 години, основен фокус на Kodak е насочен върху разработването на страхотни технологии и решения, които да ви помогнат да развиете бизнеса си, да отворите нови пазарни възможности и да подобрявате производството си в динамичната и технологично-наситена среда днес. Участвайки в GUA 2019 ще можете да приемете иновации и технологии, за да развиете бизнеса си и да насърчите устойчивостта. Ще натрупате нови умения, за да помогнете на вашата организация да стане по-бърза, по-конкурентоспособна и предприемчива.

 

Каква е същността на конференцията GUA?

GUA има за цел ежегодно да организира среща на потребителите на решения с марка Kodak, като така експертите вярват, че подобряват както продуктите на марката, така и бизнес екосистемата в сферата на печата. Локацията на конференцията е различна всяка година, с цел посещението да бъде лесно достъпно на повече групи и фирми представители на печата от различни краища на света. 

Най-често домакини са големи европейски градове и популярни дестинации, а участниците в предходните конференции имат право да дадат своите предложения за провеждане на следващите събития. Програмата обхваща няколко дни, като съдържа общи и разделени по интереси лекции и демонстрации на продуктите на Kodak и техните партньори в печатната индустрия. 

Конференцията е чудесен начин за обмен на информация. Членовете на GUA работят в непосредствена връзка с Kodak и така изграждат стратегията на фирмата за създаване на нови продукти и решения. Посетителите на конференцията биха могли да запазят и свой персонален час в изградената лаборатория за обсъждане на конкретни въпроси със специалистите на Kodak. 

 

Защо да посетите GUA в Берлин?

Общността на GUA споделя знания, за да ви помогне да увеличите своите инвестиции и да разширите бизнеса си. На конференцията ще имате възможност да се срещнете с печатници и фирми в бранша от цяла Европа, да обмените ценен опит и да изградите нови бизнес контакти. 

  • Бъдете в крак с всички иновативни технологии, за да увеличите възвръщаемостта на инвестициите си
  • Научете за най-добрите практики за подобряване на вашата бизнес ефективност
  • Възползвайте се от тенденциите в графичната индустрия и тяхното влияние върху бъдещето на графичните комуникации
  • Проследете какво ново се случва в лабораторията за иновационни технологии и проучване на демонстрации на решения, нови приложения, партньорски експонати и др.

Екипът на ГЕД също ще посети събитието, като обърне специално внимание на експо зоните на всички свои доставчици. Ще можете да си организирате съвместна среща с нас и представители на водещите марки в нашето портфолио. Елате, ще ви очакваме!

Не пропускайте уникалният шанс да се срещнете с печатници от цяла Европа като присъствате на GUA 2019 и да спестите 5000 евро от поръчка на избрани софтуери от Kodak до 15 декември!

Разгледайте софтуерите с марка Kodak и други решения за предпечата на сайта на ГЕД ООД.

Повече подробности за събитието, като програма, партньори, актуална информация, както и опции за транспорт и настаняване можете да намерите на официалния сайт на GUA 2019.