Новини

Дебютът на решението KODAK FLEXCEL NX Ultra в Европа ще бъде на Labelexpo 2019
30 Август / 2019 г.

Дебютът на решението KODAK FLEXCEL NX Ultra в Европа ще бъде на Labelexpo 2019

Екипът на Miraclon ще представи за пръв път иновативното решение за създаване на клишета KODAK FLEXCEL NX Ultra 

 

Екипът разработил решението KODAK FLEXCEL Ultra  кани специалистите по предпечат, доставчиците на печатни услуги и собствениците на марки да обединят сили, като се присъединят към него в трансформирането на флексопечата.

Този септември, в Брюксел, Miraclon - новият дом на решенията KODAK FLEXCEL - е готов за пръв път да приеме - вече като независима компания, посетители на мащабен международен панаир. На Щанд 4B61, проектиран да отразява иновативната жизненост и гъвкавост на компанията, екипът на Miraclon ще демонстрира стремежа си да бъде двигател на трансформацията в областта на флексо печата, чрез устойчива иновативност и съвместна работа.

Официалният европейски дебют на решението KODAK FLEXCEL NX Ultra ще осигури на производителите на клишета още един начин за правене на висококачествените клишета KODAK FLEXCEL NX. Като осигурява същите производствени предимства като водача - клишетата  KODAK FLEXCEL NXH, иновативното рашение FLEXCEL NX Ultra предлага проявяване без химикали и солвент и проявяване на водна основа, което позволява на печатниците да експонират готово за печат клише за по-малко от час. Благодарение на патентованата технология KODAK Ultra Clean, разработена от екипа на Miraclon, решението FLEXCEL NX Ultra е първото решение на пазара на водна основа, което осигурява устойчиви, висококачествени флексо клишета, дори при условия на големи обеми клишета и при ниски разходи за поддръжка.

“Технологията е наистина иновативна,” коментира Hal McLenon, продуктов и маркетинг директор в Miraclon, “и е изключително удовлетворяващо да виждаш колко бързо - още при появяването на бета версиите на нашите сайтове, печатното производство се пренасочва от досегашните клишета с термално проявяване към клишетата FLEXCEL NX Ultra. Вълнуваме се, че сме готови да го представим на панаира Labelexpo 2019 и че ще можем да доставяме печатни машини в Европа с още една опция за постигане на изключителното качество на печат, с което клишетата FLEXCEL NX  вече са добре познати.”ю

 

Съвместна трансформация на флексопечата

Водени от общата цел за разширяване обхвата на флексопечата, посетителите на щанда също ще научат как Miraclon си партнира с потребителите и други партньори от индустрията, за да използва технологията KODAK FLEXCEL NX като ключово средство за промяна в индустрията. Примерите за иновации, водени от потребителите, доказват постигането на по-висока ефективност на работните потоци за печатно производство и на устойчиви решения, които позиционират флексопечата като наистина приложима и реална алтернатива на производството използващо дълбок печат или  офсет, дори и за най-взискателните купувачи.

“Като глобален играч, който е изцяло фокусиран върху бъдещето на флексопечата, ние се вълнуваме че можем да споделим визията си и да представим нашите иновативни решения KODAK FLEXCEL Solutions на панаира Labelexpo Europe,” казва Chris Payne, изпълнителен директор на Miraclon. “Преди всичко обаче, ние виждаме Labelexpo като безценна възможност да слушаме и да се учим. Нашата работа е тясно свързана с взаимоотношенията. Само като си сътрудничим тясно с нашите клиенти на всяка крачка от пътя, ние можем да предвиждаме предизвикателствата, пред които те ще се изправят, и да създадем решенията за преодоляването им. Нашата работа е постоянно да предизвикваме сами себе си, като си задаваме въпроса: “Какво следва сега?” 

Решенията KODAK FLEXCEL помагат за трансформацията на флексо печата през последното десетилетие. Предоставяни вече от Miraclon, решенията KODAK FLEXCEL - включително водещата  в индустрията СтР система FLEXCEL NX - дават на клиентите по-високо качество, подобрена икономия на разходите, по-добра продуктивност и най-добрите резултати в класа си. С фокус върху новостите в областта на експонирането, и съвместната работа с партньори от индустрията и с клиенти, Miraclon е посветена на бъдещето на флексо печата и се позиционира като лидер в иновациите.