Новини

Есента носи отстъпки при избрани софтуери - Kodak Insite Prepress Portal
24 Октомври / 2019 г.

Есента носи отстъпки при избрани софтуери - Kodak Insite Prepress Portal

Купете портал за комуникация с клиенти на половин цена до края на ноември!

В условията на един конкурентен пазар успешното и гладко общуване с клиентите е от първостепенна важност както за печатниците, така и за всяка компания, стремяща се да предоставя качествен продукт или услуга.

Същевременно, при комуникацията си с клиенти е възможно да сте срещали предизвикателства  от рода на: проблемни трансфери на файлове; хиляди имейли и препращане във връзка с минимални корекции; дълго изчакване за преглед и обратна връзка; загуба на информация, необходима за редактирането на даден файл или куп други подобни. Сигурно ви звучи доста познато… Иска ли ви се да можеше да избегнете всичко това и да обменяте файлове и задания за дизайн безпроблемно? 

Тази есен сме подготвили атрактивни преференциални цени за един от най-търсените портали за комуникация с клиенти в нашето портфолио. Insite Prepress Portal от Kodak e ключът към ефективна комуникация с клиентите, който сега може да бъде ваш с 50% отстъпка от редовната цена.

Използването на специализиран портал за комуникация с клиентите може да направи всеки бизнес в полиграфията и графичната индустрия по-ефективен, бърз и изгоден, да подобри времето за работа с клиенти и да ви помогне да използвате ресурсите си по-ефективно.

Какво всъщност е Insite Prepress Portal?

Платформата Kodak Insite Prepress Portal представлява модерен и многофункционален портал за предпечатна подготовка. Някои скептици ще кажат, че порталът е просто прославен FTP сайт (чрез стандартен мрежов протокол), но Insite е много повече. Той е уеб базирана система - средство за бърза и надеждна, двустранна комуникация между доставчиците на печатни услуги и техните клиенти. Неговата задача е да направи взаимодействието между изпълнителя и клиента по-ясно, лесно, ефективно, проследимо и сигурно. Insite Prepress Portal следи кой участник в процеса (както при доставчика на услугата, така и при клиента) какво прави и по кое време. Софтуерът запаметява кога са прегледани файловете, кога са правени коментaри по тях или въведени промени.  

Какви предимства ни дава Kodak Insite портал за клиенти?

Ефективното общуване с клиентите има колосално значение за всеки бизнес. Независимо дали става дума за крайни клиенти или различни организации, ясният и ефективен начин на работа намалява грешките, проблемите и изразходваното време за изпълнение на проектите. Ето само някои от ключовите предимства:

  1. Лесна употреба - когато системата е лесна и интуитивна, клиентите и служителите ще я използват с готовност.
  2. Надеждна визуализация чрез (софтуерна проба) на файловете за печат - максимално близка до реалния отпечатък.
  3. Съвместимост ​- възможност за преглед и одобрение на файлове на различни устройства, с различни операционни системи, което улеснява
  4. Управление на ролите - възможност за създаване на потребители с различни права за одобрение и преглед, в зависимост от ролята им по конкретния проект. 
  5. Генериране на еднократна сигурна връзка за преглед и одобрение​ - без създаване на потребителски акаунт, за конкретен човек и конкретен проект.
  6. Проверка на файловете - възможност за автоматична проверка по зададени параметри за съответния тип проект, съчетана с ръчна проверка от оператор.

Това са само част от преимуществата на един модерен портал за предпечатна подготовка. Можете да се свържете с нашия екип на посочения по-долу имейл, ако искате да разберете повече.

Докога важат промоционалните условия?

Само до края на ноември можете да закупите лиценз за софтуера на половин цена. Представете си тази възможност като леко подранил Коледен подарък. 

Обърнете се към нашия екип на sales@gedbg.com , за да получите своята персонална оферта и пълните условия на промоционалната кампания. 

 

Спестете време и пари, като централизирате комуникацията с вашите клиенти през Kodak Insite до края на ноември!