Начало | Оборудване | Принтери за широкоформатен печат | Карти, чертежи и промо плакати | SureColor SC-T7200 - широкоформатен принтер за печат на технически чертежи, карти и промо плакати
SureColor SC-T7200 - широкоформатен принтер за печат на технически чертежи, карти и промо плакати Разгледайте галерия

Epson SureColor SC-T7200 - широкоформатен принтер за печат на технически чертежи, карти и промо плакати

Широкоформатен принтер за а печат на точни чертежи, карти и технически материали, както и рекламни POS и POP изделия до 44'' / 111 см

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Компоненти
Ресурси
Блог
Новини

Описание

Epson SC-T7200 е един от най-подходящите избори за натоварени печатници и студия за печат на чертежи, карти и POS рекламни материали. Принтерът е съобразен с нуждите за печат на черно-бели и цветни изображения бързо и на ниска цена. Epson SC-T7200 печата на голям набор от медии, от тънки специализирани медии, до дебели картони с висока резолюция, която постига плътен и постоянен цвят.

 

Изпрати запитване

 

Широкоформатен принтер с различни приложения 

С принтерите Epson SC-T7200 вие можете да печатате голям набор от печатни материали, които изискват точност на печата, ярки и наситени цветове и издръжливост на изображенията:

 • CAD и GIS изображения - с широкоформатния принтер SC-T7200 можете да печатате точни линии без разсейки и ярки цветове, които можете да различите. Принтерът е идеален за печат на чертежи, схеми, макети и други инженерни материали, които изискват прецизност на малките детайли
 • Рекламни постери - можете да печатате ярки рекламни POS и POP материали, които издържат на различни условия на околната среда и с които можете да привлечете вниманието на крайните клиенти. Epson SC-T7200 печата с плътни и ярки цветове, повтaряемо и с предвидiмо качество върхu голям набор от материали, които са подходящи за рекламни приложения
 • Качествени отпечатъци за портфолио и презентации - уникалните мастила на принтера, в комбинация с точния контрол на размера на печатната капка ви дават възможност да печатате уникални цветове с голямо цветово пространство, добри преливки и наситени плътни цветове с които да постигнете ефекта, нужен за за качествени презентационни отпечатъци

 

Висококачествен широкоформатен печат с висока скорост

Комбинацията между печатната глава Epson Precision Core TFP и последното поколение пигментни мастила UltraChrome XD дава възможност за печат с високо качество и повтaряема точност. Мастилата UltraChrome XD са устойчиви на размазване и намокряне с вода, като в същото време с тях можете да постигнете наситени черни цветове, идеални за чертежи и контрастни цветове, нужни за рекламни приложения.

Принтерът има стабилно лазерно заварено шаси и може да отпечата качествен А1 отпечатък за 28 секунди с минимално местене на хартията и нисък шум. Всички принтери от серията имат уникалната печатна глава Thin Film в микро дюзи, които поддържат резолюция до 2880х1440 dpi. Главите са инсталирани фабрично за да се гарантира максимална точност на отпечатъка и възможно най-дълъг живот. Вградената технология за контрол на големината на капката Viariable Size Droplet ви дава допълнителна чистота на отпeчaтъка, добри преливки и наситени цветове, където е нужен печат с голямо покритие, като в същото време се запазва нисък разход на мастило.

Широкоформатният принтер е базиран на пигментни мастила за възможно най-добра издръжливост на отпечатъка върху голям набор от различни медии и хартии. Формулата на мастилата XD позволява постигането на по-голямо цветово пространство със специален фокус в червеното и зеленото, които са важни за печата на рекламни постери POS и POP, както и за презентации. Мастилото дава възможност за печат на ярки и наситени цветове, плътни области без артефакти, текст с ясни очертания и тънки линии с дебелина то само 0.02 мм. Принтерът има както матово, така и гланцово черно, като автоматично превключва между двете в зависимост от приложението.

 

Евтин печат с поддръжка на голям набор от медии

Техническите принтери Epson SureColor се предлагат в три размера в зависимост от нуждите, които имате. Всички принтери са оптимизирани максимално за да се постигне нисък разход на мастило, изключително нисък разход на електричество и големи, ефективни мастилници. Имате възможност да поръчвате мастилници индивидуално в размери от 110 мл., 250 мл. и 700 мл., за да покриете различни нужди от гледна точка на цената на отпечатък и приложение.

Epson SureColor T серията е създадена да работи с различни медии на рола и индивидуални листи. Може да се печата на медия с минимална тежест от 80 гр/кв.м. за чертежи и други неизискващи материали, като в същото време дизайна на прав път на хартията през принтера позволява печата на медии с дебелина до 1.5 мм.

Принтерът включва високоскоростен автоматичен нож, който може да реже голямо разнообразие от медии и може да отреже медия с размер А1 за до 2 секунди. Медиите на рола се качват лесно на принтера, благодарение на специалната технология на Epson за закрепване без шпиндел. Всички принтери имат вградена функционалност за поддръжка на баркодове, която следи разхода на медия и може да се конфигурира преди качване на нова ролка.

 

Лесен за използване и инсталация

Epson SureColor T имат вградена мрежова комуникация, която поддържа най-новите протоколи за обмен на данни и сигурност. Създаден да работи със стандартни апликации на Windows и Macintosh, принтерите поддържат и различни емулации за CAD, GIS и други математически приложения. Моделите, които са поръчани със стойка имат възможност да съхраняват до 20 готови отпечатъка. 

Всички принтери имат удобно зареждане на медията и мастилата отпред на машината и имат компактен дизайн с всички портове позиционирани от дясната страна на принтера за да може машината да се постави до стена или в ъгъл.

Можете да получавате нотификации по имейла за статуса на различните поръчки, в редките случаи на възникнала грешка. Принтерът може лесно да се поддържа от оператора и има вградено подробно помощно меню с инструкции за всяка дейност.

Моделите се предлагат с готов пакет от апликации, които могат да подобрят оперативността и управлението на машините. Машините могат да се управляват от настолен компютър или през уеб базиран инструмент. Има вграден инструмент, който позволява директния печат от пакета MS Office. Предлага се и лесен за ползване инструмент за отчитане на разходите и просто управление на поръчките.

 

Основни функции

 • Висока продуктивност - отпечатва изображение с размер А1 за 28 секунди и лист А1 за 30 секунди с вграден високоскоростен, автоматичен нож и поддръжка на две ролки медия.
 • Висока прецизност - резолюция от 2880х1440 dpi с печатна глава Epson PrecisionCore с технология VSDT за супер тънки линии, по-добри плътни цветове, постоянен и богат цвят.
 • Качество без еквивалент - изцяло пигментно Epson UltraChrome XD мастило, за печатни материали, които са устойчиви на вода и надраскване с точен, повтаряем цвят.
 • Поддържа голям набор от медии - поддържа медии на ролка, листи и картони от 36'' (91.4 см.) с възможност за печат без ръбове на множество размери. Включва кош за медии с възможност за избор на извеждане на медията.
 • Лесен за използване - контролен панел с LED екран, зареждане на медия и мастила изцяло от предната страна на принтера, закрепване на ролката без шпиндел, възможност за печат на баркодове на ролките медия.

 

Високотехнологична печатна глава

 • Максимална резолюция от 2800 х 1440 dpi за невероятно остри текстове и детайли.
 • Прецизен контрол на подаването на мастило с капки с променлив размер до 3.5 пиктолитра.
 • Използва Micro-Electro-Mechanical-Systems (MEMS) технология за неповторима точност на позиционирането на капките при печат с висока скорост.
 • Създадена да се използва с Epson UltraChrome XD мастила за висока надеждност и много малка поддръжка.

 

Epson UltraChrome XD мастила

 • Специално формулирани пигментни мастила за брилянтни резултати, богати черни тонове и ярки цветове, дори на евтини медии.
 • Високо устойчиви мастила на вода, избледняване и озон. Идеални за архивиране и за краткотрайни външни приложения.

 

Интелигентни мастилници

 • Мастилниците са капсуловани под налягане, за да предоставят еднакво подаване на мастило независимо от скоростта на печат.
 • Единадесет мастилници, които са налични в размери от 110 мл., 350 мл. и 700 мл.
 • Възможност за смяна на една мастилница.
 • Възможност за комбинирано използване на мастилници от различните размери.

 

Богат избор от медии

 • Epson SC-T7200 има възможност да работи с медии до 80 гр./кв.м. за печат на чертежи и има прав път на водене на медията за печат на картон до 1.5 мм. дебелина.
 • Закрепване на медията без шпиндел с възможност за закупуване на допълнителен набор от адаптори за 2'' и 3'' шпули за предварително монтиране на най-използваните медии и размери.
 • Възможност за решение с две роли за подаване на медия.
 • Възможност за автоматично ротиране на изображенията за спестяване на разход на медия.

 

Лесен за използване

 • Зареждане на медия и мастилници изцяло от предната страна на принтера.
 • Всички портове за свързаност са от дясната страна на принтера за лесно управление.
 • Възможност за долепяне на SC-T7200 до стената.
 • Възможност за известяване по имейл за статусите на поръчките за печат и евентуални грешки.
 • Кош за отпечатаните листи, който събира до 20 листа с възможност за нареждане на листите един върху друг като блок или сгънати на две.

 

Автоматично рязане

 • Автоматичен ролков нож, който може да отреже 36'' медия за по-малко от 2 секунди.
 • Рязане извън секцията за печат гарантира отвеждането на праха от медията по време на рязане.
 • Ножът може да реже практически всякакви видове медия, включително канава.

 

Софтуерен пакет за вашите нужди

 • Принтерите могат да се контролират от вградения LCD панел, от компютър или през интернет, чрез специално приложение.
 • Плъгин решение дава възможност за печат от приложенията в MS Office.
 • Възможност за сваляне на безплатен софтуер за управление на разходите.

 

Свързаност

 • Съвместим с Windows и Mac OS.
 • HP-GL/1 и RTL емулация за специални CAD, GIS и математически приложения (в зависимост от използваното приложение).
 • Стандартна свързаност включва един USB 2.0 порт и един 10/100 BaseT Ethernet Port.
 • Професионални Epson драйвери за Windows и Macintosh.
 • Напълно поддържан от повечето RIP софтуери на трети производители.

 

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали Вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му
 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.
 

Поддръжка

Принтерите се нуждаят от изключително малко поддръжка от страна на оператор. Всички модели могат да се закупят с различни варианти за удължаване на гаранцията, извън гаранционна поддръжка и профилактика. Ние имаме един от най-добрите сервизи на техника в България и можем да поддържаме вашият принтер независимо къде се намира в страната.

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Печатна глава
> PrecisionCore™ TFP
> 10 канална, drop on demand, инкджет печатна глава
> 720 дюзи на цвят
> технология за променлива големина на капката до 3.5 пиктолитра
Резолюция
> 2880 х 1440 dpi
> 1440 х 1440 dpi
> 1440 х 720 dpi
> 720 х 720 dpi
> 720 х 360 dpi
Мастилна система
> 5 цвята (Cyan, Magenta, Yellow, Photo Black и Matte Black)
> автоматично превключване между Matte Black и Photo Black
Мастилници
> Epson UltraChrome XD Ink
> мастилници от 110 ml, 350 ml и 700 ml
Работа с медии на рола
> Максимален размер 44'' (1.11 см.)
> Минимален размер на ролата 10'' (25,4 см.)
> Роли с шпули от 2'' и 3''
> Максимален диаметър на ролата 5,9'' (15 см.)
> Вграден ролков нож, автоматичен и с ръчно управление
Работа с медии на лист
> Максимална дебелина на медията 1.5 мм.
> Минимален размер на медията 8.27 х 11''
Скорост на печат
> Speed Mode 720 x 360 dpi - 72.5 кв.м. / час
> Quality Mode 720 x 720 dpi - 30.6 кв.м. / час
> Max Quality Mode 1400 х 720 dpi - 11.14 кв.м. / час
Мултифункционално сканиращо устройство
> резолюции на сканиране 200 dpi, 300 dpi, 360 dpi, 400 dpi и 600 dpi
> скорост на сканиране до 15 см. на секунда (24 бита)
> JPEG и PDF (опционално с PostScript)
> максимален размер на сканирания лист 36'' х 96'' (0.91 х 2.4 м) и до 1.3 мм дебелина
> максимален брой копия 99
> автоматично оразмеряване или 25-400% на 1% стъпки
Размер
1.62 х 0.76 х 1.07 метра

Приложения

Свързани направления


Свързани решения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход