Начало | Оборудване | Машини за измиване и почистване на части и инструменти | Измиване на части и тави | HC-1000 - екологична машина за ръчно измиване на инструменти, части и тави за печат
HC-1000 - екологична машина за ръчно измиване на инструменти, части и тави за печат Разгледайте галерия

Nanovis HC-1000 - екологична машина за ръчно измиване на инструменти, части и тави за печат

Качествено почистване на части, тави и инструменти, които се използват в печата по бърз, ефективен и екосъобразен начин.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог

Описание

Nanovis HC-1000 е идеалното решение за всяка печатница или производител, който използва тампонен печат, които търсят бързо и качествено почистване на замърсени с мастило части и елементи, като в същото време държат изключително на безопасността на своите служители и екологичността на процесите, които използват.

HC-1000 е машина за ръчно измиване на части, която е напълно революционна. Използва почистващ разтвор, който няма летливост (VOC Free) и който може да се рециклира напълно. Това ви спестява много време и разходи, безопасно е за вашите служители и производство и нямалява нуждата и проблемите свързани с изхърляне на химикали.

 

Изпрати запитване

 

Идеалното решение за ръчно измиване на части за печатници, които търсят сигурно, безопасно и екологично решение

Машината на Nanovis ви позвлява да измивате бързо и лесно UV, солвентни и други видове мастила на повечето водещи доставчици, бързо и лесно. Поради факта, че практически не се отделя никаква миризма машината може безпроблемно да бъде поставена до печатните машини и на всяко място в производствения цех, без това да създава предпоставка за риск за вашите служители или производство.

Поддръжката на машината е много лесен и чист процес, който не създава излишни проблеми и може да се прави без специална подготовка или обучение.

 

Мастило и химия - напълно разделени и лесни за последваща обработка

Уникалната технлогия на Nanovis се крие в процеса по почистване и последващото рециклиране на почистващия разтвор.

  • почистващият разтвор отнема изцяло мастилото от тави, части и други печатни елементи, които са нацапани по време на печат и ги почиства идеално
  • специалната система за рециклиране след това, разделя напълно мастилото от почистващия разтвор

По този начин на края на процеса получавате:

  • напълно чист рециклиран разтвор, който може да се използва отново за почистване. Разтворът запазва своите почистващи свойства и трябва да се сменя изключително рядко.
  • мастилно отлагане във формата на суха, ронеща се маса, която е напълно чиста от почистващия разтвор и е напълно неутрализирана. По този начин нейният обем е много малък и е много лесна за изхърляне без специални условия или сложност

Забравете напълно за варелите със солвент, нуждата да източвате замърсени разтвори, да ги съхранявате и предавате на фирми, които да ги изхвърлят. Всичко става във вашата машина по изключително екологичен начин, който запзва здравето на вашите служители и околоната среда, като в същото време ви пести време, разходи и оперативни предизвикателства.

HC-1000 се предлага в един размер с ефективен обем на почистване от 980 х 620 mm.

Ако търсите автоматично измиване и възможност за по-голям ефективен обем можете да разгледате Nanovis Nanocleaner, който се базира на същия принцип и технолгия, но предлага напълно автоматичен затворен цикъл на почистване.

 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход