Начало | Оборудване | Машини за измиване и почистване на части и инструменти | Измиване на части и тави | Nanocleaner - машина за почистване на части и тави от мастило с наночастици
Nanocleaner - машина за почистване на части и тави от мастило с наночастици Разгледайте галерия

Nanovis Nanocleaner - машина за почистване на части и тави от мастило с наночастици

Изключително екологично решение за почистване на части, тави и други печатни модули от мастило, съвместима с всички разпространени видове печат и мастила

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Новини

Описание

Nanocleaner е уникална машина, предназначена за всички печатници, които искат да почистват своите машини, части и тави с високо качество и с много екологичен метод. Nanocleaner предоставя уникално и патентовано решение, което ви позволява да почиствате в дълбочина и с перфектен резултат нацапаните части, като в същото време изразходвате минимално количество химия, а отпадъкът е във формата на екологичен и неоутрализиран продукт, който няма специални ограничения.

Ако искате вашата печатница да бъде екологичен лидер, да отговорите на търсенето на вашите клиенти за отговорни към природата доставчици или просто искате да не се занимавате с химикали, Nanocleaner е правилното решение за вашата компания. Машината има вградена система за рециркулация и преизоползване на почистващия разтвор, а мастилото и отлаганията се изхвърлят под формата на неутрализиран сух прах, който може да се предава по стандартен начин без специални изисквания. Системата използва почистващ разтвор, който благодарение на патентована технология премахва всички остатъци от бои и мастила, а след това те се премахват напълно от него във втори цикъл. Като резултат получавате постоянен качествен почистващ разтвор и напълно отделен отпадък, който е свободен от химия.

 

Изпрати запитване

 

Пълен затворен цикъл на почистване с фокус към опазване на околната среда и намаляване на работата с химия

Nanocleaner е уникално решение, което използва специален разтвор, който няма летливост (VOC Free). В допълнение този разтвор е напълно рециклируем в затворения цикъл на машината. Като резултат получавате:

  • постоянно чист разтвор с постоянно качество и параметри, който се долива изключително рядко
  • напълно отделен и сух отпадък, в който няма разтвор, който се неутрализира и може да се изхърля много по-лесно

Като резулат машината подобрява изключително много времето за почистване, намалява риска за вашите служители, намалява разхода и сложността по изхвърляне на отпадъка и като цяло подобрява значително вашия екологичен отпечатък.

 

Идеалното решение за всички печатници, които търсят резултати и качествено почистване на своите машинни части

Системата е подходяща за всички водещи печатни технологии и мастила във флексо печата, офсетовия печат, сито печата и тампонния печат. Оборудването е напълно автоматизирано и почиства различни видове части, тави и други аксесоари по машината за кратко време.

Nanocleaner има високо ефекетивна спрей система за почистване на частите и печатните тави. Архитектурата на машината е съобразена със спецификите на печатните секции и предоставя голям вътрешен обем, в който можете спокойно да почиствате няколко пълни секции едновременно. Почистващият цикъл отнема около десет минути, а самата машина изисква минимална поддръжка, която е не повече от един час на месец. 

 

Забравете за проблемите по почистване и изхвърляне на химикали примесени с мастило

Машината може да почиства еднакво добре както UV мастила, така и солветно базирани мастила. Благодарение на това, че почистващият разтвор практически няма вредни емисии, машината може безпроблемно да се постави директно в производственото хале, точно до печатните машини без това да създава риск за производството или вашите служители. Почистващият агент, който е създаден специално от Nanovis има много висока точка на запалване, екологичен е и като цяло няма летливост или миризма. 

След като почистващият агент е отнел мастилото от тавите или частите, това мастило се отнема изцяло от самият него. По този начин той запазва своите почистващи качества за много дълъг период от време, а отпадъчното мастило се изхвърля като суха, трошлива емулсия с много малък обем.

 

Различни размери, за да отговори на нуждите за почистване на части на всички видове печатници и производства

Nanovis предлага Nanocleaner в три размера, които са съобразени с нуждите на различни печатници, с различни по размер машини и части за почистване.

NC-600 е насочена към нуждите на печатници с малки машини или към производства, които използват тампонен печат. Ефективният размер на ваната за почистване е 600 x 300 x 330 mm

NX-800 е средният размер оборудване, което има ефективен обем за почистване от 800 х 400 х 330 мм

NX-1200 е най-големият вариант на Nanocleaner и предлага ефективен обем за почистване от 1200 х 600 х 300 мм

Независимо от размера машните имат напълно единтична технология, принцип на работа и възможности за надграждане.

Предлагат се с различни опции за автоматизация и улесняване на процеса на работа, които можете да добавите свободно по време на конфигурацията на машината.

 

 

Изпрати запитване

Приложения

Свързани направления


Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти