Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | eXact Basic Spectro - ръчен спектрофотометър за контрол на CMYK печат
eXact Basic Spectro - ръчен спектрофотометър за контрол на CMYK печат Разгледайте галерия

X-Rite eXact Basic Spectro - ръчен спектрофотометър за контрол на CMYK печат

Ръчен спектрофотометър с всички функции за измерване на плътности, офсетови пластини, трапинг и L*a*b стойности на цветовете

Свържете се с нас
Описание

Описание

X-Rite eXact Basic Spectro предоставя всичко необходимо на печатниците за контрол на цветовете без излишни функции, които са по-скоро необходими за формулирани на мастила и по-сложни цветови анализи. Уредът е създаен изцяло създаден за да отговори на нуждите на печатния процес и реалното производство.

Изпрати запитване

eXact Basic Spectro предоставя всичко необходимо за качествена денситометрия

  • измеране на плътности на цветовете
  • автоматично разпознававне на пачовете и измерваните цветове
  • измерване на трапинг (презастъвпане на цветовете)
  • възможност за измерване на пластини и създаване на печатни криви

Освен стандандртните денситометрични функции, eXact Basic Spectro добавя и така необходимия контрол на цветовете, без да натоварва операторите на печатната машина с излишни функции и менюта, които не са им необходими

  • измерване на цветовете и показване на L*a*b стойности
  • автоматично сравнение на измерванията спрямо предварително зададени цели
  • ясно показване на pass / fail резултат от измерванията

 

Лесен за използване, сигурен и адаптивен

Всеки потребител може да конфигурира устройството и да контролира всички елементи и измервания на избрана поръчка. Подобрените функции за сигурност с парола гарантират, че конфигурациите на инструмента остават защитени.

 

Обширен набор от инструменти за контрол на цвета

eXact Basic Spectro може да провери основните колориметрични функции и всички аспекти на плътността, включително улавяне на мастило, контраст при печат и грешка в нюанса. Той може също да измерва офсетови печатни форми, което ви позволява да измервате кривата на печат и да виждате тенденциите в плътността.

 

Уредите от серията eXact са едни от малкото, които могат да се надграждат до по-високите модели от серията само с въвеждането на код.

Това прави инвестицията в eXact Basic Spectro много устойчива - ако в бъдеще имате нужда от повече аналитични функции, по-сложни цветови анализи или фунцкията BestMatch можете да направите ъпгрейд на вашия уред без да трябва да закупувате нов.

 

Поискай оферта

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход