Начало | Kонсумативи | Цветови системи и скали | Pantone скали и каталози | Pantone Color Bridge Guide Set - Coated & Uncoated - комплект скали за сравнение на цветове отпечатни с Pantone и CMYK
Pantone Color Bridge Guide Set - Coated & Uncoated - комплект скали за сравнение на цветове отпечатни с Pantone и CMYK Разгледайте галерия

Pantone Pantone Color Bridge Guide Set - Coated & Uncoated - комплект скали за сравнение на цветове отпечатни с Pantone и CMYK

Pantone ръководство съдържащо всичките 2139 Pantone цвята отпечатани като спот цветове и техните най-близки еквиваленти отпечатани по CMYK.

Свържете се с нас
Описание

Описание

Скалите Pantone Color Bridge Guide Set е създадена с идеята дизайнерите и предпечатните специалисти да могат бързо и лесно да сравняват как изглеждат цветовете от системата Pantone, когато са отпечатани като спот цветове спрямо техния най-близък еквивалент отпечатан по CMYK.

Каталогът съдържа две скали отпечатани съответно на хартия с покритие (coated) и такава без покритие (uncoated), като материалът е избран за да отговаря на голяма част от стандартните печатни условия.

С тези скали всеки дизайнер може с увереност да избира и създава своите цветове, като предвижда с добра точност как те биха изглеждали на печат при различен начин на формиране на цветовете. За допълнително улеснение каталогът съдържа HTML и RGB еквивалентни стойности на всеки цвят.

  • съдържа всичките 2139 Pantone Spot цвята и техните най-близки стандартни за индустрията CMYK еквивалента
  • позволява на дизайнерите да сравняват цветове бързо и лесно
  • интегрира се с Pantone Connect за Adobe Creative Cloud, който ви позволява да "вкарвате" физически цветове във вашия дигитален работен поток (InDesign, Photoshop и Illustrator)

Каталогът Pantone Color Bridge Guide Set е отпечатан в съответствие с G7 калибрирани печатни машини. Това означава, че избраните от вас цветове ще бъдат много близки до скалата ако се отпечатат на печатна машина или цветопробна система, която е калибрирана по G7 стандарт.

  • отпечатана на най-често използваните видове материал - 100 гр. за медията с покритие и 80 гр. за медията без покритие
  • страницата съдържаща индикатор за осветеност показва дали условията са подходящи за оптимално въприятие на цветовете
  • единственият Pantone инструмент, който съдържа CMYK, HTML и RGB стойности за Pantone спот цветове

Референтен номер: GP1601A

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти