Начало | Софтуер | Оптимизация и спестяване разхода на мастило | Спестяване на мастило | Ink Optimizing Solution
Ink Optimizing Solution Разгледайте галерия

Kodak Ink Optimizing Solution

Kodak Ink Optimizing е софтуерно решение, опция за Kodak ColorFlow Pro, който позволява създаването на профили CMYK ICC DeviceLink с високо ниво на GCR (премахване на сивата компонента), за постигане на стабилизация на печата и спестяване на мастило.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

Оптимизирането на консумацията на мастило се постига чрез сложни интелигентни изчисления за преобразуване на цветните смеси и намаляване на количеството на мастилата C,M,Y без влошаване на възприятието на цветните изображения или остротата на текста и векторните обекти. Реалното спестяване на мастило варира в зависимост от цветността и цветовите комбинации в едно задание, но стойности до 25% са реализуеми.
 
В основата на Ink Optimizing решението е ICC DeviceLink цветови профил, който прилага алгоритми за преобразуване на цветовете в CMYK пространството. Профилът измерва съотношенията в цветната смес, след това ги превръща в понижена мастилена смес, която да създава същия зрителен резултат на печатната машина. Профилът за оптимизиране консумацията на мастилото запазва чисти първичните и вторичните цветове, за да има рязко и отчетливо възпроизвеждане на черен текст, векторна графика и други елементи с чист цвят. Профилът също ограничава и общото намастиляване на единица площ (TAC) за допълнителен контрол на мастиления разход.
 
С изграждането на изображения с повече K (черно), вместо CMY (циян + магента + жълто) мастила, Ink Optimizing софтуерът подобрява стабилността на възпроизвеждане на цветовете в средните тонове на изображенията. За печатната машина това намалява времето на нейната подготовка и макулатурата за настройка. Това също увеличава повторяемостта при препечатване на поръчки и повишаване качеството на изображението, въпреки леките грешки в регистъра.
 
 

Приложения

Свързани направления


Свързани решения

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

  • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
  • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
  • провеждане на тестове в реална производствена среда


В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com


Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:
инсталация на продукта след закупуването му

  • интеграцията му с други продукти и системи
  • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
  • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му


Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.


Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

  • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
  • отстраняване на проблеми свързани с продукта
  • създаване на работни потоци и профили на работа
  • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с Kodak Ink Optimizing Solution или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход