Начало | Софтуер | Оптимизация и спестяване разхода на мастило | Спестяване на мастило | Ink Optimizing Solution
Ink Optimizing Solution Разгледайте галерия

Kodak Ink Optimizing Solution

Kodak Ink Optimizing е софтуерно решение, опция за Kodak ColorFlow Pro, който позволява създаването на профили CMYK ICC DeviceLink с високо ниво на GCR (премахване на сивата компонента), за постигане на стабилизация на печата и спестяване на мастило.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог

Описание

Оптимизирането на консумацията на мастило се постига чрез сложни интелигентни изчисления за преобразуване на цветните смеси и намаляване на количеството на мастилата C,M,Y без влошаване на възприятието на цветните изображения или остротата на текста и векторните обекти. Реалното спестяване на мастило варира в зависимост от цветността и цветовите комбинации в едно задание, но стойности до 25% са реализуеми.
 
В основата на Ink Optimizing решението е ICC DeviceLink цветови профил, който прилага алгоритми за преобразуване на цветовете в CMYK пространството. Профилът измерва съотношенията в цветната смес, след това ги превръща в понижена мастилена смес, която да създава същия зрителен резултат на печатната машина. Профилът за оптимизиране консумацията на мастилото запазва чисти първичните и вторичните цветове, за да има рязко и отчетливо възпроизвеждане на черен текст, векторна графика и други елементи с чист цвят. Профилът също ограничава и общото намастиляване на единица площ (TAC) за допълнителен контрол на мастиления разход.
 
С изграждането на изображения с повече K (черно), вместо CMY (циян + магента + жълто) мастила, Ink Optimizing софтуерът подобрява стабилността на възпроизвеждане на цветовете в средните тонове на изображенията. За печатната машина това намалява времето на нейната подготовка и макулатурата за настройка. Това също увеличава повторяемостта при препечатване на поръчки и повишаване качеството на изображението, въпреки леките грешки в регистъра.
 
 

Приложения

Свързани направления


Свързани решения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход