Начало | Софтуер | Редакция на печатни файлове и подготовка за печат | Инспекция на работни файлове | Proofiler Graphic - софтуер за контрол на качеството на предпечатни промени по печатни файл
Proofiler Graphic - софтуер за контрол на качеството на предпечатни промени по печатни файл Разгледайте галерия

EyeC Proofiler Graphic - софтуер за контрол на качеството на предпечатни промени по печатни файл

Софтуер за проверка на файлове след предпечат за съответствие с последният одобрен от клиента файл

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

EyeC е софтуерен продукт създаден за проверка и инспекция на файлове обработени от предпечата. Целта на софтуера е да гарантира, че по време на предпечатния процес и обработката на файловете не е допусната грешка или е оставена липса на ключови за файла елементи.

EyeC Proofiler Graphic сравнява две версии на файла, например

  • готовият за печат единичен файл с одобреният от клиента файл
  • готовият електронен монтаж с одобрения от клиента файл

Целта е да се открият разлики и промени, които може да са настъпили по време на обработката и може да се окажат критични за качеството на крайния продукт.

EyeC Proofiler Graphic запълва празнината в процеса, като към решенията за проверка на входящи файлове и решенията за обработка на PDF файлове, добававя решение за проверка на файловете след предпечат, преди да излезнат към изходните устройства.

  • софтурът може да провери всички откложения едновременно, като по този начин елиминира нуждата от множество последователни проверки

Proofiler Graphic ви помага да идентифицирате и отстраните грешки, които могат да се коригират в предпечата преди изобщо те да стигнат до експонацията на печатни форми или печат. 

Софуерът е много лесен за използване и може да се инсталира в различни конфигурации. когато се инсталира на сървър, може да бъде достъпен от няклко оператора. Самият интерфейс поддържа много от основните езици.

В допълнение с използването на решенията за интеграция имате възможност да свържете EyeC Proofiler Graphic с Hybrid Software CloudFlow, като получите резултатите от проверката директно в работния поток за да се направят нужните корекции.

 

Приложения

Свързани направления


Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход