Новини

Планирайте и проследявайте напредъка по поръчките от едно място с Epson Cloud Solution PORT
28 Октомври / 2020 г.

Планирайте и проследявайте напредъка по поръчките от едно място с Epson Cloud Solution PORT

От Epson обявиха представянето на своята нова услуга за проследяване на работата на широкоформатните принтери Epson Cloud Solution PORT, с помощта на която можете да повишите продуктивността и да подобрите планирането на Вашето производство. Платформата е базирана на облак и поддържа широкоформатните принтери Epson. Услугата също така може да бъде достъпвана от множество устройства - компютри, таблети и телефони.

 

Какво е Epson Cloud Solution PORT?

Epson Cloud Solution PORT е облачно базирана услуга, посредством която може да наблюдавате работата на вашите принтери от няколко места - от мястото на производството или дистанционно, използвайки конфигурируеми табла за управление с ясни графики. Може да наблюдавате вашето оборудване от различни видове устройства (компютър, смартфон, таблет), както и да виждате данни за работата на няколко печатни машини, обединени на едно място. Първата услуга, която платформата ще предлага, е Production Monitor.  

 

Какви са ползите от използването на услугата за наблюдение на производството Production Monitor?

С услугата Production Monitor получавате дневни отчети от производството, даващи ви информация за това къде има тесни места в него, както и за потенциални възможности къде производителността може да бъде подобрена. В резултат на детайлните анализи и проследяване се улеснява изготвянето на все по-прецизни калкулации за новите поръчки. Услугата Production Monitor разпознава най-спешните за предприемане действия и ви помага да коригирате проблема ефективно с минимални прекъсвания на тиража.

 

Какви функционалности предлага?

Най-обобщено казано, услугата Production Monitor дава възможност: 

  • да наблюдавате вашите широкоформатни принтери и техния статус на работа
  • да виждате постигнатата производителност за деня и да я сравните с тази от предходен ден, използвайки детайлни графики
  • да следите състоянието на машините и да конфигурирате таблата за управление според вашите нужди и предпочитания

Вижте защо технологията на Epson означава повече качество и по-малко консумация

Разгледайте Професионални широкоформатни принтери на Epson