Новини

04 Май / 2017 г.

ONYX печели награда за най-добри бизнес решения и софтуер на ISA

Миналия месец компанията Onyx Graphics получи наградата на International Sign Expo (ISA) в категорията „Най-добри бизнес решения и софтуер“. Оценяването се осъществява от група експерти в областта на производството на знаци, графичните изкуства и визуалните комуникации. Нa ISA 2017 за първи път бяха представени ONYX SiteSolutions - портфолио от продукти, които използват уникален подход, за да осигурят на собствениците на печатници точна информация за техните поръчки за печат, разходи и производителността в целия им бизнес.

"Ние сме развълнувани да получим тази награда в светлината на обявяването на нашите нови завършени решения за производството..." - казва Брайън Мануаринг, директор продуктов маркетинг в Onyx Graphics, Inc. "... страхотно е да бъдем отличени за нашия стремеж да предоставяме водещи бизнес решения за печатници от всякакъв мащаб от такава влиятелна група като ISA. Благодарни сме на нашите екипи от собствени разработчици, които направиха това решение възможно и достъпно за нашите клиенти."

Onyx Graphics прие наградата в четвъртък, 20 април, на прием организиран от председателя на ISA в Лас Вегас. За да получат наградата, на приема присъстваха Брайън Мануаринг - директор продуктов маркетинг, Кевин Мърфи - президент и главен изпълнителен директор, Ед Томпсън - продуктов мениджър, и Мат Крауфорд – териториален мениджър продажби.

ONYX SiteSolutions се състои от три ключови области на фокус: печатно производство, връзки между работни потоци и интелигентни данни. Областта печатно производство се възползва от възможностите на ONYX Thrive, който използва най-новата и награждавана версия ONYX 12.1, осигуряваща водеща 64-битова скорост на RIP, подобрена автоматизация и интегрирани оптимизация на мастило и проверка на G7 на различни устройства. ONYX Connect осигурява прост интерфейс за разработчици, който свързва съществуващи бизнес инструменти със софтуерите ONYX, за ефективно рационализиране на работните потоци. ONYX Hub е най-новият и мощен бизнес инструмент, който осигурява ключови данни чрез новаторската платформа на ONYX за данни за печат в реално време (Print Data Platform), справка за мастило/печатни медии и история на поръчките, така че собствениците на фирми да могат да вземат по-добри решения за увеличаване на рентабилността.

Очаквайте скоро повече информация за ONYX SiteSolutions на нашия уебсайт.