Новини

09 Октомври / 2017 г.

ONYX Hub печели наградата 2017 SGIA Product of the Year Award

ONYX Hub получи наградата "Продукт на годината" на Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) в категорията: Работен поток/RIP; Web-базиран дизайн, персонализация; технология за създаване на продукт. Софтуерът ONYX Hub ще бъде изложен на щанда на Onyx Graphics - 2435 на изложението на SGIA, което ще се проведе от 10 до 12 октомври в Ню Орлиънс. Софтуерът ONYX Thrive е също така част от многобройните печеливши предложения по време на конкурса "Продукт на годината" на SGIA 2017.

 

Повече от 70 компании се състезаваха за наградите „Продукт на годината за 2017“, като бяха подадени 222 номинации за категориите на състезанието - най-голямото състезание в историята на наградите. Рей Уайс, специалист по дигитални изображения на SGIA, който координира годишната програма за награди споделя, че конкуренцията е била голяма. "Това беше най-добрата година за номинации, която мога да си спомня", казва Уайс. "В допълнение към огромното количество конкуренти, качеството на продуктите беше забележително. Наградата на Onyx Graphics бе спечелена в условия на висока конкуренция!" Тя ще бъде връчена на специална церемония в понеделник, 9 октомври от 19:00 часа.

 

"Развълнувани сме от получаването на наградата „Продукт на годината“ за софтуера ONYX Hub", казва Брайън Мануаринг, директор продуктов маркетинг в Onyx Graphics. "Да бъдеш признат от група експерти от индустрията за решение, което помага на всякакъв размер широкоформатни печатници да станат по-печеливши, е наистина невероятно." ONYX Hub е първият софтуер за широкоформатния печат, който предоставя на собствениците на печатници и мениджърите в производството както исторически данни и такива за тенденциите, така и данни в реално време, което им дава възможност да вземат по-добри бизнес решения.

Повече за ONYX Hub можете да прочетете ТУК или да се включите в някое от нашите събития GED Insights.