Новини

10 Август / 2017 г.

ONYX GRAPHICS пусна ONYX 12.2

В края на юни ONYX GRAPHICS пусна новата версия на софтуерното ядро ONYX, което е част от продуктите на компанията за управление на работен поток и RIP. Софтуерът ONYX 12.2 включва повишена скорост на обработка на RIP и обработка на данни, нова функционалност за няколко ролки, мултиплициране на поръчки, както и ротация и подобрения в работния поток за рязане след печат. Софтуерът ONYX 12.2 е достъпен за пълната софтуерна линия ONYX, включваща софтуерът за работен поток ONYX Thrive и RIP софтуерите ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и ONYX RIPCenter.

Акценти на софтуера ONYX 12.2:

  • Нов многофункционален потребителски интерфейс, който осигурява интерактивен работен поток, показващ преглед в реално време на заредените печатни медии, с автоматичен избор на ролка между поръчките в опашката на RIP-а.
  • Усъвършенствано управление на мащаба и размера на страницата, за да се оптимизират конфигурациите на принтера и настройката на поръчките.
  • Нов потребителски интерфейс, показващ специфична за устройството информация, базирана на двупосочни данни, лесно видими нива на мастило, състояние на принтера и информация за печатните медии.
  • Подобрения в работния поток за рязане, които включват възможност за управление на множество от наименования на слоя, указващ рязането и размноженията, с което повишава възможността за автоматизация.
  • Намаляване на времето за производство и рационализиране на работните процеси с мащабиране на поръчката и ротация директно от диалога за отваряне на файла, преди изпращане на поръчките към опашката на RIP-а.
  • Пълна поддръжка за Konica Minolta Autoscan Spectrophotometer FD-9, което позволява бързо и гъвкаво, напълно автоматизирано четене на графики за подобряване на работния поток и производителността на печат, проектирано за управление на цветовете и големи индустриални печатници.
  • По-бърза скорост на RIP и предаване на данни с оптимизирани цветови изчисления във всички приложения.

За повече информация посетете www.onyxgfx.com/products/onyx-12

Наличност:

Софтуерът ONYX 12.2 е достъпен за поръчка. За да закупите лиценз за софтуера ONYX 12.2 или да обновите стара версия чрез програмата ONYX Advantage, свържете се с ГЕД.

Програмата ONYX Advantage предоставя на потребителите, използващи софтуер ONYX, лесен начин да поддържат текущия си софтуер актуален и по този начин да извлекат максимална полза от инвестициите си. Програмата ONYX Advantage предлага обновления на продуктите, нови драйвери за принтери, както и достъп до обучение по заявка и видео поддръжка. Настоящите притежатели на споразумения ONYX Advantage могат да получат ONYX 12.2 като се свържат с ГЕД и изискат актуализация на софтуерните ключове.

Свързани продукти