Новини

Налична е новата версия на портала за коментари и одобрение на файлове за печат Kodak InSite 9.5
24 Януари / 2023 г.

Налична е новата версия на портала за коментари и одобрение на файлове за печат Kodak InSite 9.5

Последната версия на софтуера за коментари и одобрение на печатни файлове Kodak InSite Prepress Portal идва с нови и подобрени функционалности, както и с възможности за интеграция и поправка на проблеми.

 

Подобренията в последната версия на портала за коментари и одобрение на файлове за печат Kodak InSite

Плъгин за Adobe Illustrator и InDesign - InSite Gateway 

InSite Gateway е плъгин, който може да бъде инсталиран на Adobe InDesign или Illustrator. Разширението позволява да прикачването на PDF файлове директно от InDesign и Illustrator към задание в Kodak InSite 9.5.

Комбиниране на набор от страници в предварителен преглед

Потребителите на InSite сега имат възможността да комбинират множество на брой страници с функцията за Предварителен преглед. Това позволява на потребителите да виждат комбинирана (пълна) версия на флипбук. Например корицата и текстът могат да бъдат в един и същи преглед чрез комбинирането на набор от страници. 

Възможност за проследяване на потребителската активност

InSite 9.5 вече включва опционалната възможност за проследяване (логове) на потребителски действия. С тази опция софтуерът събира  различна потребителска информация като: успешно влизане, грешка при вход, изход на потребителя, нулиране на парола, качване/изтегляне на файл и други. 
 

Поддръжка на интеграция 

Интеграция с Kodak InSite Creative Workflow 9.5, Enterprise и PressProof.

Конфигурируем формат за силна парола

Опцията дава възможност за определяне на формата за силна парола - минимална дължина, минимален брой главни и малки букви, цифри и символи, могат да бъдат специално посочени.

Подобрения на интерфейса

InSite 9.5 предоставя по-ясно представяне на състоянието на страницата: Големи икони за статуси като: Искано одобрение, Одобрено, Отхвърлено, Поискана корекция и Текуща работа.

Известията за бисквитки вече са на началната страница на InSite

В съответствие с много национални и международни законови изисквания, известието за бисквити вече е на началната страница на InSite. То се появява само при първи вход от клиентски компютър и се появява отново само ако бисквитките или кеша са изчистени.

Неуспешните качвания вече се визуализират в История на заданията на InSite Job

В допълнение към другите предупреждения за неуспешни качвания, такива съобщения вече се показват и в историята на качванията на заданието.

 

За портала за коментари и одобрение на файлове за печат Kodak InSite

Kodak InSite е уеб-базирано решение, което дава възможност на печатниците, предпечатните специалисти, дизайнерите и техните клиенти, да създават и качват печатни задания, да следят техния статус, да работят заедно по промени и да преглеждат и одобряват файлове. 


Научете повече за софтуера за коментари и одобрение на печатни файлове Kodak InSite Prepress Portal