Новини

06 Март / 2017 г.

Kodak ще обяви резултатите за четвъртото тримесечие и годишните финансови резултати за 2016 на 07.03.2017

Eastman Kodak Company (с код KODK на Ню Йоркската Фонадова Борса) ще обяви резултатите си за четвъртото тримесечие и годишните финансови резултати за 2016 г. Това ще се случи във Вторник, 07 Март, в 16:15 Централно Европейско време (EST) в Business Wire и на kodak.com в секцията "Връзки с инвеститорите".

Конферентен разговор, воден от Джеф Кларк, Главен Изпълнителен директор на Kodak, и Дейвид Булуинкъл, Финансов Директор на Kodak, ще се състои от 17:00 ч. EST на 7-ми Март. Моля използвайте toll-free: +1 877-359-9508 или наберете +1 224-357-2393.

За тези, които ще желаят да гледат презентацията в реално време (webcast), моля да влязат на сайта kodak.com и да се регистрират в секцията Връзки с инвеститорите тук.

Аудиото от презентацията ще бъде архивирано и налично за повторно слушане на сайта за Връзка с инвеститорите около 90 мин. след живото излъчване.

 

За Kodak

Kodak е технологична компания, фокусирана върху работата с и печата на изображения. Kodak предлагат, пряко и чрез партньорство с други иновативни компании, хардуер, софтуер, консумативи и услуги за клиентите от графичните изкуства, комерсиалния печат, издателска дейност, производството на опаковки, електронни дисплеи, развлекателни и търговски филми и пазарите потребителски стоки. Kodak притежават R&D способности от световна класа, портфолио от новаторски решения и марка, която се радва на широко признание. Kodak помага на клиентите си по цял свят устойчиво да разрастват сво1 бизнес и да се наслаждават живота си. За допълнителна информация за Kodak, посетете kodak.com, следвайте Kodak в Twitter на @Kodak, или харесайте Facebook страницата Kodak.