Новини

04 Май / 2017 г.

Kodak открива нов технологичен център в Китай, за да поддържа ръста на флексо пазара

Внедряването на флексо технологията на Kodak бележи ръст в Азия. Засилването на растежа е комбинация от фокуса върху "зеления печат" в Китай и способността да се конвертират продукти, подготвени за дълбок печат към флексо печат, без да се компрометира окончателното въздействие на крайния продукт. През Април Kodak представи нов технологичен център за флексо опаковки, за да подпомогне разширяването на клиентската база в региона.

Официалната церемония пооткриването на новия технологичен център на Kodak в Китай

Голям брой журналисти, клиенти, партньори и лидери в бранша се събраха, за да отпразнуват откриването на новия технологичен център на Kodak и да научат повече за въздействието, което компанията има върху флексо индустрията. На официалната церемония по откриването на центъра, Крис Пейн, Генерален Мениджър на отдела на Kodak за флексо опаковки и Йонг Хе, Бизнес Директор за Азиатския клъстер от клиенти на Kodak, бяха придружени от почетните гости г-жа Фанг Циан, главен вицепрезидент „Администрация на печата и публикациите“ и Джианбао Зоу - Директор на клона за флексо печат на „China Print Technology Association“. В съответствие с местния обичай Крис, заедно с Бун Тиен Панг, Директор "Глобални операции", отдел "Флексо опаковки", нарисуваха очите на лъвовете, оцветени в корпоративните цветове на Kodak, което да донесе късмет на технологичния център.

Крис Пейн,Генерален Мениджър на отдела на Kodak  и Бун Тиен Панг, Директор

Новият технологичен център е предназначен не само да бъде място, където клиентите могат да отидат, за да видят демонстрация на системата KODAK FLEXCEL NX или да получат пластини за проби, но и като пространство, където визията на Kodak за печат на флексо опаковки може да бъде споделена с търговски обекти, печатници, собственици на марки и индустриални партньори от Азиатско-тихоокеанския регион. Центърът е декориран с реални проекти за опаковки, при които технологията на Kodak се използва ежедневно и включва инструменти, които да вдъхновяват екипа на Kodak и бъдещите посетители.

Изложбена част в новият технологичен център

Визията на Kodak, която бързо се превръща в реалност, бе ключов фокус на кратките презентации, които бяха споделени с гостите. Крис Пейн направи обзор на визията на Kodak за флексо като предпочитан процес на печат на опаковки, в което бе придружен от Граем Кърк, председател на австралийския клиент на Kodak - Kirk Group, и Джейсън Гуд, Мениджър разработка на опаковки и процеси в Simplot, които съответно да коментират стойността, която технологията на Kodak донася на пълната верига на стойността. Kirk има практичен и ежедневен опит в използването на FLEXCEL NX за превръщане на дизайн за дълбок печат във флексо, което носи гъвкавост и ускоряване на процеса на производството на опаковки, без да компрометира качеството и отваряйки всички важни врати за стандартизация на печата. Гуд благодари на Kodak за постигането на истински партньорства и за усилията, насочени нагоре по веригата - до собствениците на марки, за да им помогне да се възползват от новите технологии с увереност за продуктовите гами в портфолиото си, като замразените храни Bird's Eye.

С благодарност от страна на г-н Зоу за подкрепата, която Kodak дава на „China Flexo Technical Association“ и за тяхното лидерство в областта флексо-технологията, която подпомага инициативите за „зелен печат“ - основна област на фокус в Китай - центърът е отворен и готов за бизнес!